halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSİN’İN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.01.2024 - 10:55, Güncelleme: 02.01.2024 - 10:55 1412+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSİN’İN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi: “3 Ocak, bundan tam 102 yıl önce işgale teslim olmayacağını, kimsenin esaretine boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya gösteren Mersin için onur ve gurur günüdür. Sadece güzel memleketimiz Mersin’de değil; tüm ülkemizde, her türlü imkânsızlığa rağmen verilen mücadelenin zaferini coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlayış içinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve dönemin özgürlük ruhunu rehber edinerek; Mersin'in zengin tarihini, kültürünü ve hoşgörüsünü yaşatma sorumluluğuyla, gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakma gayreti içinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak; kentimizin büyümesi ve kalkınması için, birlik ve beraberlik içerisinde, daha çağdaş ve modern bir kent haline getirme azim ve kararlılığımızı sürdürüyoruz. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kurtuluş mücadelesinde şehit olan kahramanlarımızı ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; tüm hemşerilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu yarınlar temenni ediyorum.”    
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Seçer mesajında şu ifadelere yer verdi:

“3 Ocak, bundan tam 102 yıl önce işgale teslim olmayacağını, kimsenin esaretine boyun eğmeyeceğini tüm dünyaya gösteren Mersin için onur ve gurur günüdür. Sadece güzel memleketimiz Mersin’de değil; tüm ülkemizde, her türlü imkânsızlığa rağmen verilen mücadelenin zaferini coşku ve gurur içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu anlayış içinde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve dönemin özgürlük ruhunu rehber edinerek; Mersin'in zengin tarihini, kültürünü ve hoşgörüsünü yaşatma sorumluluğuyla, gelecek nesillere daha güzel bir miras bırakma gayreti içinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak; kentimizin büyümesi ve kalkınması için, birlik ve beraberlik içerisinde, daha çağdaş ve modern bir kent haline getirme azim ve kararlılığımızı sürdürüyoruz.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kurtuluş mücadelesinde şehit olan kahramanlarımızı ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; tüm hemşerilerimize sağlık, huzur ve mutluluk dolu yarınlar temenni ediyorum.”

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.