halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ADANALIOĞLU MAHALLESİ’NİN SOKAKLARI YENİLENİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.12.2023 - 14:53, Güncelleme: 07.12.2023 - 14:53 1107+ kez okundu.
 

ADANALIOĞLU MAHALLESİ’NİN SOKAKLARI YENİLENİYOR

Hem soğuk hem sıcak asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam eden Akdeniz Belediyesi, geçen haftalarda ömrünü tamamlayan asfaltın söküldüğü Adanalıoğlu Mahallesine, fen işleri ekipleri eliyle sıcak asfalt serim çalışmasına başladı.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde yer alan mahallelerin sokaklarında sıcak asfalt kaplama hizmetine hız verdi. Ekipler tarafından geçen haftalarda ömrünü tamamlayan asfaltın söküldüğü Adanalıoğlu Mahallesine sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Finişer ve silindir gibi ağır iş makineleri yardımıyla sokaklara sıcak asfalt döken ekipler, ardından silindir yardımıyla yolu düzeltti. Öte yandan, hizmete tanık olan Adanalıoğlu Mahallesi sakinleri ise, memnuniyetlerini dile getirerek, asfalt taleplerinin kısa sürede yerine gelmesini sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; aralıksız çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, hazırladıkları plan ve program kapsamında sıcak ve asfalt kaplama hizmetine devam edeceğini ve söz verdikleri üzere, ihtiyaç duyan tüm mahalle ve sokaklarda asfalt, kaldırım ve yol açma hizmetlerinin aralıksız süreceğini ifade ett
Hem soğuk hem sıcak asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız devam eden Akdeniz Belediyesi, geçen haftalarda ömrünü tamamlayan asfaltın söküldüğü Adanalıoğlu Mahallesine, fen işleri ekipleri eliyle sıcak asfalt serim çalışmasına başladı.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde yer alan mahallelerin sokaklarında sıcak asfalt kaplama hizmetine hız verdi. Ekipler tarafından geçen haftalarda ömrünü tamamlayan asfaltın söküldüğü Adanalıoğlu Mahallesine sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Finişer ve silindir gibi ağır iş makineleri yardımıyla sokaklara sıcak asfalt döken ekipler, ardından silindir yardımıyla yolu düzeltti. Öte yandan, hizmete tanık olan Adanalıoğlu Mahallesi sakinleri ise, memnuniyetlerini dile getirerek, asfalt taleplerinin kısa sürede yerine gelmesini sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; aralıksız çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, hazırladıkları plan ve program kapsamında sıcak ve asfalt kaplama hizmetine devam edeceğini ve söz verdikleri üzere, ihtiyaç duyan tüm mahalle ve sokaklarda asfalt, kaldırım ve yol açma hizmetlerinin aralıksız süreceğini ifade ett

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.