halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YANAN EV TEMİZLENDİ, ZARAR GÖREN EŞYALAR TAŞINDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.02.2024 - 12:26, Güncelleme: 13.02.2024 - 12:26 1033+ kez okundu.
 

YANAN EV TEMİZLENDİ, ZARAR GÖREN EŞYALAR TAŞINDI

Akdeniz Belediyesi, Özgürlük Mahallesi’nde evinin teras katı yanan vatandaşa yardım eli uzattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, küle dönen eşyaları ve çeşitli malzemeleri binadan çıkardı, ardından evi temizleyip yıkadı.

Akdeniz Belediyesi, iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Özgürlük Mahallesi 6239 sokak numara 26’da bulunan bir evin teras katında çıkan yangın sonucu, ailenin evi, beyaz eşyaları, mobilya ve birçok eşyası yanarak zarar gördü. Kendi imkânlarıyla evi boşaltıp temizleyemeyen yangın mağduru aile, Akdeniz Belediyesi’ne ulaşarak yardım istedi. Yanan eşyalar teras kattan indirilip bina tamamen temizlendi Bunun üzerine harekete geçen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, iş makineleri desteğiyle mahalleye giderek evde bulunan ve yangın sonucu küle dönen, kullanılamaz hale gelen beyaz eşyaları, mobilyaları ve diğer malzemeleri tek tek toplayıp evden çıkardı. Ardından da ekipler, yangın nedeniyle zarar gören evde, teras kattan başlayıp merdivenleri sokağı tazyikli su ile yıkayıp bölgeyi tamamen temizledi. Evi yanan mağdur aile, gösterilen duyarlılık ve kendilerine uzanan yardım eli dolayısıyla Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.
Akdeniz Belediyesi, Özgürlük Mahallesi’nde evinin teras katı yanan vatandaşa yardım eli uzattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, küle dönen eşyaları ve çeşitli malzemeleri binadan çıkardı, ardından evi temizleyip yıkadı.

Akdeniz Belediyesi, iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmıyor. Özgürlük Mahallesi 6239 sokak numara 26’da bulunan bir evin teras katında çıkan yangın sonucu, ailenin evi, beyaz eşyaları, mobilya ve birçok eşyası yanarak zarar gördü. Kendi imkânlarıyla evi boşaltıp temizleyemeyen yangın mağduru aile, Akdeniz Belediyesi’ne ulaşarak yardım istedi.

Yanan eşyalar teras kattan indirilip bina tamamen temizlendi

Bunun üzerine harekete geçen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, iş makineleri desteğiyle mahalleye giderek evde bulunan ve yangın sonucu küle dönen, kullanılamaz hale gelen beyaz eşyaları, mobilyaları ve diğer malzemeleri tek tek toplayıp evden çıkardı. Ardından da ekipler, yangın nedeniyle zarar gören evde, teras kattan başlayıp merdivenleri sokağı tazyikli su ile yıkayıp bölgeyi tamamen temizledi.

Evi yanan mağdur aile, gösterilen duyarlılık ve kendilerine uzanan yardım eli dolayısıyla Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.