halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN GÜLTAK VE SERDAR SOYDAN, KUVAYİ MİLLİYE CADDESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.02.2024 - 18:53, Güncelleme: 01.02.2024 - 18:53 1372+ kez okundu.
 

BAŞKAN GÜLTAK VE SERDAR SOYDAN, KUVAYİ MİLLİYE CADDESİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile Kuvayi Milliye Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Gültak ve Soydan, seçimde destek istedi.

AK Parti ve MHP Akdeniz ilçe başkanları, başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve partililerin eşlik ettiği ziyarette, esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, caddede yürüyen vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafın çay ve simit ikramını da geri çevirmeyen Gültak ve Soydan, seçimde Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Bir fırında simit dağıtımı da yapan Gültak ve Soydan, çocuklara da oyuncak hediye etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinleyip, not alan Gültak ile Soydan, çözüm için üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ettiler. Göreve geldikleri ilk günden beri sahada olduklarını belirten Başkan Gültak, belirli aralıklarla da mahalle ve esnaf ziyaretleri yaptıklarını söyledi. Her zaman vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Gültak, “Biz geldiğimiz günden beri hep vatandaş odaklı çalışmalar yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetlerden memnun. İnşallah seçimlerde de vatandaşlarımızın desteğiyle Cumhur İttifakı adayları kazanacaktır” dedi.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ile Kuvayi Milliye Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Gültak ve Soydan, seçimde destek istedi.

AK Parti ve MHP Akdeniz ilçe başkanları, başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve partililerin eşlik ettiği ziyarette, esnafa bol ve hayırlı kazançlar dileyen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, caddede yürüyen vatandaşlarla da sohbet etti. Esnafın çay ve simit ikramını da geri çevirmeyen Gültak ve Soydan, seçimde Cumhur İttifakı adaylarına destek istedi. Bir fırında simit dağıtımı da yapan Gültak ve Soydan, çocuklara da oyuncak hediye etti. Esnaf ve vatandaşların taleplerini de dinleyip, not alan Gültak ile Soydan, çözüm için üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ettiler.

Göreve geldikleri ilk günden beri sahada olduklarını belirten Başkan Gültak, belirli aralıklarla da mahalle ve esnaf ziyaretleri yaptıklarını söyledi. Her zaman vatandaşın yanında olduklarını vurgulayan Gültak, “Biz geldiğimiz günden beri hep vatandaş odaklı çalışmalar yaptık, yapıyoruz, yapacağız. Vatandaşlarımız yaptığımız hizmetlerden memnun. İnşallah seçimlerde de vatandaşlarımızın desteğiyle Cumhur İttifakı adayları kazanacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.