halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EKMEN, MERSİN’DE TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.02.2024 - 13:56, Güncelleme: 07.02.2024 - 13:56 1271+ kez okundu.
 

EKMEN, MERSİN’DE TEŞKİLAT MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen;

Deva Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir, Çamlıyayla İlçe Başkanı Orhan Temir, Mut Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan, Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım, Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak ve partinin teşkilat yapısının her kademesinden kişiler ve üyeler ile yerel seçimler gündemiyle Teşkilat buluşmasında bir araya geldi. Ekmen, Mersin’de teşkilat mensupları ve başkan adaylarıyla bir araya gelerek; yerel seçim çalışmaları ve çalışma stratejileri üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda seçim gündemini değerlendiren Ekmen, Mut Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan, Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım ve Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak’ın ittifak siyasetine karşı halka alternatif bir yol sunduğunu belirtti. Ekmen, Mersin’de 13 ilçe ve büyükşehirde belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday çıkaracaklarını ifade ederek; teşkilat mensuplarıyla bu konuda istişarelerde bulundu.
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen;

Deva Partisi Mersin İl Başkanı Taner Işıkbay, Toroslar İlçe Başkanı Sultan Aydoğan, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Tarsus İlçe Başkanı Hasan Atay Mut İlçe Başkanı Turgay Özdemir, Çamlıyayla İlçe Başkanı Orhan Temir, Mut Belediye Başkan Adayı Fatma Çelik Kovan, Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım, Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak ve partinin teşkilat yapısının her kademesinden kişiler ve üyeler ile yerel seçimler gündemiyle Teşkilat buluşmasında bir araya geldi.

Ekmen, Mersin’de teşkilat mensupları ve başkan adaylarıyla bir araya gelerek; yerel seçim çalışmaları ve çalışma stratejileri üzerine bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda seçim gündemini değerlendiren Ekmen, Mut Belediye Başkan Adayı

Fatma Çelik Kovan, Tarsus Belediye Başkan Adayı Ramazan Yıldırım ve Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Av. Torun Caner Çakmak’ın ittifak siyasetine karşı halka alternatif bir yol sunduğunu belirtti. Ekmen, Mersin’de 13 ilçe ve büyükşehirde belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday çıkaracaklarını ifade ederek; teşkilat mensuplarıyla bu konuda istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.