halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.02.2024 - 16:07, Güncelleme: 20.02.2024 - 16:07 865+ kez okundu.
 

TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLAR BAKIMDAN GEÇİYOR

Yeşil alan ve parkların yılın her mevsiminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlayan Toroslar Belediyesi, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor.

Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında; boş arazi, yol ve kaldırım kenarlarında özellikle bahar ve yaz aylarında yetişen yabani otlara yönelik ilaçlama çalışması yapılıyor, çimler biçiliyor ve yeşil alanlar yabani otlardan arındırılıyor. İlçenin 67 mahallesinde yürütülen çalışmalarda, çevre ve insan sağlığı ön planda tutuluyor.   “Amacımız, Hemşehrilerimize Daha Sağlıklı, Temiz ve Huzurlu Ortamlar Sunmak”  Yeşil alanların önemine dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre hedefiyle çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Başkan Yılmaz; “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak parklarımıza, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Düzenli olarak yeşil alanlarımızda yaptığımız ot biçme, bakım ve temizlik çalışmalarımızın yanında yaz mevsiminden önce yabani otların büyüyebileceği tüm noktaları ilaçlıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmak” dedi.
Yeşil alan ve parkların yılın her mevsiminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlayan Toroslar Belediyesi, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor.

Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında; boş arazi, yol ve kaldırım kenarlarında özellikle bahar ve yaz aylarında yetişen yabani otlara yönelik ilaçlama çalışması yapılıyor, çimler biçiliyor ve yeşil alanlar yabani otlardan arındırılıyor.

İlçenin 67 mahallesinde yürütülen çalışmalarda, çevre ve insan sağlığı ön planda tutuluyor.

 

“Amacımız, Hemşehrilerimize Daha Sağlıklı, Temiz ve Huzurlu Ortamlar Sunmak” 

Yeşil alanların önemine dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre hedefiyle çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.

Başkan Yılmaz; “Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak parklarımıza, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz. Düzenli olarak yeşil alanlarımızda yaptığımız ot biçme, bakım ve temizlik çalışmalarımızın yanında yaz mevsiminden önce yabani otların büyüyebileceği tüm noktaları ilaçlıyoruz. Amacımız, hemşehrilerimize daha sağlıklı, temiz ve huzurlu ortamlar sunmak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.