halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.08.2023 - 11:25, Güncelleme: 30.08.2023 - 11:28 1225+ kez okundu.
 

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozdoğan mesajında şunları söyledi, "30 Ağustos 1922'de Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın zaferle sonuçlanması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu'nun işgalden kurtuluşunun simgesi olmuştur. Bu tarihi gün, milletimizin özgürlüğe olan sevdasının ve bağımsızlık aşkının bir ifadesidir. Milli Mücadele süreci ve ardından Cumhuriyet'in kuruluşu, Türk milletinin azim, kararlılık ve vatan sevgisi ile dolu önemli bir dönemi temsil ediyor. Bu dönemde atılan sağlam temeller, bugün hala ayakta durmaktadır. Bizler, bu mirası korumanın ve geliştirmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefimizden sapmadan, bilimin ve aklın ışığında, vatanımıza ve değerlerimize olan bağlılığımızı sürdürüyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılında olduğumuz bu dönemde, Cumhuriyetimizi daha da demokratikleştirmenin gerekliliğini daha iyi anlıyoruz. Bu bilinçle, Tarsus’umuzu ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak projeleri ve hizmetleri vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. 30 Ağustos’ta alınan Büyük Zafer’in yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum ”dedi  
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bozdoğan mesajında şunları söyledi, "30 Ağustos 1922'de Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın zaferle sonuçlanması, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu'nun işgalden kurtuluşunun simgesi olmuştur. Bu tarihi gün, milletimizin özgürlüğe olan sevdasının ve bağımsızlık aşkının bir ifadesidir. Milli Mücadele süreci ve ardından Cumhuriyet'in kuruluşu, Türk milletinin azim, kararlılık ve vatan sevgisi ile dolu önemli bir dönemi temsil ediyor. Bu dönemde atılan sağlam temeller, bugün hala ayakta durmaktadır. Bizler, bu mirası korumanın ve geliştirmenin sorumluluğunu taşıyoruz. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefimizden sapmadan, bilimin ve aklın ışığında, vatanımıza ve değerlerimize olan bağlılığımızı sürdürüyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında olduğumuz bu dönemde, Cumhuriyetimizi daha da demokratikleştirmenin gerekliliğini daha iyi anlıyoruz. Bu bilinçle, Tarsus’umuzu ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacak projeleri ve hizmetleri vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz.

30 Ağustos’ta alınan Büyük Zafer’in yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşadığımız bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, vatanın bütünlüğü ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum ”dedi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.