halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

YENİŞEHİR BELEDİYESİ HALK KARTIN AYLIK TUTARINI 750 TL’YE YÜKSELTTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 25.01.2024 - 12:46, Güncelleme: 25.01.2024 - 12:46 1223+ kez okundu.
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİ HALK KARTIN AYLIK TUTARINI 750 TL’YE YÜKSELTTİ

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in 2020 yılında hayata geçirdiği ve bugüne kadar dar gelirli 2 bin 673 aileye toplamda 7 milyon 227 bin TL nakdi destek sağlanan Yenişehir Halk Kart’ın aylık tutarları 750 TL’ye yükseltildi.

Başkan Özyiğit, “ Yenişehir Belediyesi olarak halk kart hizmeti ile her ay yüzlerce ailemize doğrudan nakdi destek sağlıyoruz. Yenişehir’de sosyal belediyecilik devam edecek.” dedi. Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Halk Kart ile dar gelirli ailelere desteğini sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve aile bütçelerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen Yenişehir Halk Kart’ın aylık tutarı 750 TL olarak belirlendi. Yenişehir Halk Kart sahipleri, her ay kartlarına yatırılan tutarla indirim uygulayan anlaşmalı yerel esnaflardan alışveriş yapabiliyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “2019’da kurduğumuz Sosyal Hizmet Ekibimiz ile bugüne kadar Yenişehir’de 6 bin hanede sosyal inceleme yaptık, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Hem tespitlerimiz hem de gelen talepler doğrultusunda değerlendirme yapıyoruz. İhtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere nakdi desteklerin yanı sıra her türlü ihtiyaç malzemesini ulaştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in 2020 yılında hayata geçirdiği ve bugüne kadar dar gelirli 2 bin 673 aileye toplamda 7 milyon 227 bin TL nakdi destek sağlanan Yenişehir Halk Kart’ın aylık tutarları 750 TL’ye yükseltildi.

Başkan Özyiğit, “ Yenişehir Belediyesi olarak halk kart hizmeti ile her ay yüzlerce ailemize doğrudan nakdi destek sağlıyoruz. Yenişehir’de sosyal belediyecilik devam edecek.” dedi.

Mersin Yenişehir Belediyesi, Yenişehir Halk Kart ile dar gelirli ailelere desteğini sürdürüyor. İhtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve aile bütçelerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen Yenişehir Halk Kart’ın aylık tutarı 750 TL olarak belirlendi. Yenişehir Halk Kart sahipleri, her ay kartlarına yatırılan tutarla indirim uygulayan anlaşmalı yerel esnaflardan alışveriş yapabiliyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “2019’da kurduğumuz Sosyal Hizmet Ekibimiz ile bugüne kadar Yenişehir’de 6 bin hanede sosyal inceleme yaptık, vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ettik. Hem tespitlerimiz hem de gelen talepler doğrultusunda değerlendirme yapıyoruz. İhtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere nakdi desteklerin yanı sıra her türlü ihtiyaç malzemesini ulaştırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.