halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HAYDİ GENÇLER KOŞARAK ÜNİVERSİTEYE

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 20.02.2024 - 12:25, Güncelleme: 20.02.2024 - 12:25 940+ kez okundu.
 

HAYDİ GENÇLER KOŞARAK ÜNİVERSİTEYE

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçe sınırlarında bulunan 2 okulda eğitim gören lise son sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek, hedefleri ve hayalleri hakkında sohbet gerçekleştirdi. Başkan Gültak, üniversiteye giden yolda motive olabilmeleri ve süreci daha kolay aşabilmeleri için de ‘Haydi Gençler Koşarak Üniversiteye” mottosuyla öğrencilere spor ayakkabısı hediye etti

Başkan Gültak, Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, okul müdürleri ve öğretmenlerle buluştu. AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Gültak, üniversite ve lise giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler için hayata kattıkları projeleri anlattı. Ailesinin maddi durumu iyi olmayan çocuklar ve gençler için eğitimde pozitif ayrımcılık uyguladıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Göreve geldiğimde Akdeniz’de sadece 2 tane BİLSEM’li öğrenci vardı. BİLSEM’de eğitim alan çocuklar, IQ’su yüksek, zeki ve üstün yetenekli çocuklar. Akdeniz’in Parlayan Yıldızları Projesi adı altında uzmanlarımız, ilçe genelinde saha araştırması yaptı. Nihayetinde bugün Akdeniz’de ulaştığımız BİLSEM’li çocuklarımızın sayısı 54’e yükseldi” dedi. “Çocuklarımızı mutlu ederek sınava motive olmalarını hedefliyoruz” Buluşmada, lise son sınıf öğrencisi gençlerin hayalleri ve hedeflerini de dinleyen Başkan Gültak, ardından yaptığı açıklamada; “Akdeniz Belediyesi olarak “Koşarak Üniversiteye” sloganıyla ilçemizdeki okullarda 12’nci Sınıf öğrencisi çocuklarımızın hepsine spor ayakkabısı temin edip dağıtmaya başladık. Bu sene, onların zorlu bir senesi olacak. Çünkü üniversiteye hazırlanıyorlar. Çünkü onlara motivasyon lazım, dinlenmeleri lazım. Tatil de lazım, ufuklarını açmaları da lazım. Tabi bir yandan ders çalışmaları da lazım... Dolayısıyla sloganımız, ‘Koşarak Üniversiteye’… Kendilerine birer spor ayakkabısı hediye ederek onları bu süreçte hem mutlu hem de motive etmeye çalışıyoruz” diye konuştu. “Akdenizli gençler geleceğe artık umutla bakıyor” Başkan Gültak, daha önceki dönemlerde Akdeniz Belediyesi’nin hiç etüt merkezi olmadığına da işaret ederek, “Gençlere yönelik, onların pratik yapabilecekleri alanlar da olmadı. Biz ise göreve gelir gelmez gençlere yönelik etüt merkezi açtık. Ayrıca online platformlarda ders çalışmalarını sağladık. Bugün de bunların meyvelerini almaya başladık. Geçen sene sayısal Türkiye 496’ncısı ve LGS bölge birincisi bizim etüt merkezimizden çıktı. Artık Akdeniz’de gençler geleceğe umutla bakabiliyorlar. Öğrenci çocuklarımız, kendilerine sağladığımız destek ve imkânlar sayesinde diğer kent ve ilçelerde yaşayan öğrenci gençlerle yarışabilecek hale geldiler” ifadelerini kullandı. Ziyaretin sonunda Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi gençlere, üniversiteye giden yolda motive olabilmeleri ve süreci daha hızlı ve kolay aşabilmeleri mottosuyla spor ayakkabısı hediye etti.
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ilçe sınırlarında bulunan 2 okulda eğitim gören lise son sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek, hedefleri ve hayalleri hakkında sohbet gerçekleştirdi. Başkan Gültak, üniversiteye giden yolda motive olabilmeleri ve süreci daha kolay aşabilmeleri için de ‘Haydi Gençler Koşarak Üniversiteye” mottosuyla öğrencilere spor ayakkabısı hediye etti

Başkan Gültak, Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, okul müdürleri ve öğretmenlerle buluştu. AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Ali Can’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Gültak, üniversite ve lise giriş sınavlarına hazırlanan öğrenciler için hayata kattıkları projeleri anlattı. Ailesinin maddi durumu iyi olmayan çocuklar ve gençler için eğitimde pozitif ayrımcılık uyguladıklarını vurgulayan Başkan Gültak; “Göreve geldiğimde Akdeniz’de sadece 2 tane BİLSEM’li öğrenci vardı. BİLSEM’de eğitim alan çocuklar, IQ’su yüksek, zeki ve üstün yetenekli çocuklar. Akdeniz’in Parlayan Yıldızları Projesi adı altında uzmanlarımız, ilçe genelinde saha araştırması yaptı. Nihayetinde bugün Akdeniz’de ulaştığımız BİLSEM’li çocuklarımızın sayısı 54’e yükseldi” dedi.

“Çocuklarımızı mutlu ederek sınava motive olmalarını hedefliyoruz”

Buluşmada, lise son sınıf öğrencisi gençlerin hayalleri ve hedeflerini de dinleyen Başkan Gültak, ardından yaptığı açıklamada; “ Akdeniz Belediyesi olarak “Koşarak Üniversiteye” sloganıyla ilçemizdeki okullarda 12’nci Sınıf öğrencisi çocuklarımızın hepsine spor ayakkabısı temin edip dağıtmaya başladık. Bu sene, onların zorlu bir senesi olacak. Çünkü üniversiteye hazırlanıyorlar. Çünkü onlara motivasyon lazım, dinlenmeleri lazım. Tatil de lazım, ufuklarını açmaları da lazım. Tabi bir yandan ders çalışmaları da lazım... Dolayısıyla sloganımız, ‘Koşarak Üniversiteye’… Kendilerine birer spor ayakkabısı hediye ederek onları bu süreçte hem mutlu hem de motive etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

“Akdenizli gençler geleceğe artık umutla bakıyor”

Başkan Gültak, daha önceki dönemlerde Akdeniz Belediyesi’nin hiç etüt merkezi olmadığına da işaret ederek, “Gençlere yönelik, onların pratik yapabilecekleri alanlar da olmadı. Biz ise göreve gelir gelmez gençlere yönelik etüt merkezi açtık. Ayrıca online platformlarda ders çalışmalarını sağladık. Bugün de bunların meyvelerini almaya başladık. Geçen sene sayısal Türkiye 496’ncısı ve LGS bölge birincisi bizim etüt merkezimizden çıktı. Artık Akdeniz’de gençler geleceğe umutla

bakabiliyorlar. Öğrenci çocuklarımız, kendilerine sağladığımız destek ve imkânlar sayesinde diğer kent ve ilçelerde yaşayan öğrenci gençlerle yarışabilecek hale geldiler” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi gençlere, üniversiteye giden yolda motive olabilmeleri ve süreci daha hızlı ve kolay aşabilmeleri mottosuyla spor ayakkabısı hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.