halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN POLİSİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERMİYOR

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 13.12.2023 - 09:14, Güncelleme: 13.12.2023 - 09:14 4172+ kez okundu.
 

MERSİN POLİSİ UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT VERMİYOR

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi alınması üzerine çalışmalara başlayan ekiplerimiz tarafından bir tırda yapılan arama sonucunda toplamda 22 kilo 300 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Araç şoförü (Ş.P.) isimli şüpheli şahıs gözaltına alınarak gerekli yasal işlem başlatılmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir
Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Doğu illerinden yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Doğu illerinden uyuşturucu madde " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği bilgisi alınması üzerine çalışmalara başlayan ekiplerimiz tarafından bir tırda yapılan arama sonucunda toplamda 22 kilo 300 gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Araç şoförü (Ş.P.) isimli şüpheli şahıs gözaltına alınarak gerekli yasal işlem başlatılmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.