halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN KILIÇ'TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.11.2023 - 17:47, Güncelleme: 23.11.2023 - 17:47 1002+ kez okundu.
 

BAŞKAN KILIÇ'TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI!

Uluslararası Sanayiciler ve İş insanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadeleri kullandı:"Eğitim, temeli ailede atılan, insanın doğumundan ölümüne kadar hayatı boyunca öğrendiklerini kapsayan, bireyleri öngörülen hedefe yönelten, onlara bilgi, beceri ve davranış değişikliği kazandıran uzun bir süreçtir. Eğitim sorunlarını çözen milletler; kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanda da kalkınmış ve ilerlemişlerdir. Kalkınmanın temel şartı kaliteli bir eğitim ve yetişmiş insan gücüdür. Bu nedenle eğitim, tüm ülkelerin daima özel ilgi ve duyarlılık gösterdiği bir konu olmuştur. Eğitimin fonksiyonlarını yerine getirmesi ve toplumsal gelişimin hız kazanması, her şeyden önce eğitimin anahtarı konumundaki öğretmenlerin gayretlerine bağlıdır. Eğitim sisteminin temel taşını oluşturan öğretmenlik, dünyanın her ülkesinde onurlu ve itibarlı meslekler arasında yer alır. Öğretmenlik, bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektedir. Bu kutsal mesleğin temsilcileri, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlığın timsalidirler. Yeni nesilleri, bir anlamda ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz eğitim ordumuzun varlığı, milletimize daima güven vermektedir. Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği 24 Kasım gününde, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmada en büyük desteği veren değerli öğretmenlerimizin fedakârlıklarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtmek isterim. Kadim değerlerin günübirlik çıkarlara feda edildiği günümüzde, bu kutlu mesleği  icra etme gayreti içinde olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, görevi başındaki tüm öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler dilerim.''dedi.
Uluslararası Sanayiciler ve İş insanları Derneği (USİAD) Genel Başkanı Nevaf Kılıç 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadeleri kullandı:"Eğitim, temeli ailede atılan, insanın doğumundan ölümüne kadar hayatı boyunca öğrendiklerini kapsayan, bireyleri öngörülen hedefe yönelten, onlara bilgi, beceri ve davranış değişikliği kazandıran uzun bir süreçtir.

Eğitim sorunlarını çözen milletler; kültür, sanat, bilim, teknoloji, sosyo-ekonomik alanda da kalkınmış ve ilerlemişlerdir. Kalkınmanın temel şartı kaliteli bir eğitim ve yetişmiş insan gücüdür. Bu nedenle eğitim, tüm ülkelerin daima özel ilgi ve duyarlılık gösterdiği bir konu olmuştur.

Eğitimin fonksiyonlarını yerine getirmesi ve toplumsal gelişimin hız kazanması, her şeyden önce eğitimin anahtarı konumundaki öğretmenlerin gayretlerine bağlıdır. Eğitim sisteminin temel taşını oluşturan öğretmenlik, dünyanın her ülkesinde onurlu ve itibarlı meslekler arasında yer alır.

Öğretmenlik, bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektedir. Bu kutsal mesleğin temsilcileri, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlığın timsalidirler. Yeni nesilleri, bir anlamda ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz eğitim ordumuzun varlığı, milletimize daima güven vermektedir.

Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği 24 Kasım gününde, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmada en büyük desteği veren değerli öğretmenlerimizin fedakârlıklarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirtmek isterim.

Kadim değerlerin günübirlik çıkarlara feda edildiği günümüzde, bu kutlu mesleği  icra etme gayreti içinde olan öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlar, görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, görevi başındaki tüm öğretmenlerimize sağlık ve esenlik dolu günler dilerim.''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.