BAŞKAN SEMİH PALAMUT'TAN 1 MAYIS MESAJI: ‘EMEK EN YÜCE DEĞERDİR’

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 28.04.2025 - 07:38, Güncelleme: 28.04.2025 - 07:38 444 kez okundu.
 

BAŞKAN SEMİH PALAMUT'TAN 1 MAYIS MESAJI: ‘EMEK EN YÜCE DEĞERDİR’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Palamut mesajında, emekçilerin hak mücadelesinin önemine vurgu yaptı, insanca yaşam ve adil çalışma koşulları taleplerinin altını çizdi.

Semih Palamut mesajında şu ifadelere yer verdi: "1 Mayıs, yalnızca alın terinin değil, aynı zamanda eşitlik, özgürlük ve adalet taleplerinin de yükseldiği, emek mücadelesinin en anlamlı günüdür. İnsanca yaşam, adil ücret, güvenli çalışma koşulları ve sosyal haklar için mücadele eden tüm emekçileri yürekten selamlıyorum. Bugün olduğu gibi yarın da işçimizin, emekçimizin haklı taleplerinin savunucusu olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, emeğin en yüce değer olduğuna inanıyor, sömürü düzenine karşı işçilerimizin haklı mücadelesini destekliyoruz. İnsana insan gibi yaşama hakkı tanıyan bir düzeni kurana dek mücadelemiz sürecek. Bu ülkenin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için gece gündüz demeden emek veren tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. İşçi sınıfının alın terinin karşılığını tam anlamıyla aldığı, sendikal hakların tam olarak tanındığı, adaletli ve eşit bir Türkiye için omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, barış, kardeşlik ve dayanışmanın egemen olduğu bir gelecek diliyorum." Başkan Palamut, tüm yurtta coşku, barış ve kardeşlik içinde kutlanacak bir 1 Mayıs temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Palamut mesajında, emekçilerin hak mücadelesinin önemine vurgu yaptı, insanca yaşam ve adil çalışma koşulları taleplerinin altını çizdi.

Semih Palamut mesajında şu ifadelere yer verdi:

"1 Mayıs, yalnızca alın terinin değil, aynı zamanda eşitlik, özgürlük ve adalet taleplerinin de yükseldiği, emek mücadelesinin en anlamlı günüdür. İnsanca yaşam, adil ücret, güvenli çalışma koşulları ve sosyal haklar için mücadele eden tüm emekçileri yürekten selamlıyorum. Bugün olduğu gibi yarın da işçimizin, emekçimizin haklı taleplerinin savunucusu olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, emeğin en yüce değer olduğuna inanıyor, sömürü düzenine karşı işçilerimizin haklı mücadelesini destekliyoruz. İnsana insan gibi yaşama hakkı tanıyan bir düzeni kurana dek mücadelemiz sürecek.
Bu ülkenin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için gece gündüz demeden emek veren tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. İşçi sınıfının alın terinin karşılığını tam anlamıyla aldığı, sendikal hakların tam olarak tanındığı, adaletli ve eşit bir Türkiye için omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, barış, kardeşlik ve dayanışmanın egemen olduğu bir gelecek diliyorum."

Başkan Palamut, tüm yurtta coşku, barış ve kardeşlik içinde kutlanacak bir 1 Mayıs temennisinde bulunarak sözlerini tamamladı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.