halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ SAVUNMA SANAYİSİNDE YER ALMAYA HAZIRLANIYOR

Eğitim (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.10.2024 - 17:26, Güncelleme: 22.10.2024 - 17:26 219 kez okundu.
 

MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ SAVUNMA SANAYİSİNDE YER ALMAYA HAZIRLANIYOR

Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü, mesleki ve teknik anadolu liselerindeki öğrencileri Türkiye’nin geleceği olan savunma sanayisine kazandırmak için önemli bir adım attı.

Mersin’de ve bölgede tek olan ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılacak olan Ağ İşletmenliği ve Siber Güvenlik, Savunma Elektronik Sistemleri ve Savunma Mekanik Sistemleri bölümleriyle öğrenciler, günümüzün en gelişmiş teknolojilerini kullanmayı öğrenecekler. Bu sayede öğrenciler staj imkânları, burs olanakları ve yurtdışı eğitim fırsatları gibi avantajlara sahip olacak. Çalışmanın tanıtımı Okul Müdürü Ömer Yiğit tarafından yapıldı.  "Ülken ve Geleceğin İçin Seni Bekliyoruz!" sloganıyla yola çıkan proje sayesinde Mersin, savunma sanayisinde önemli bir merkez haline gelecek ve öğrencilerin geleceği için önemli bir adım atılmış olacak. Proje kapsamında açılacak olan yeni bölümlerin tanıtımı Mersin Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. İş imkânları ve bölümlere dair bütün bilgilerin yer aldığı tanıtıma İl Millî Eğitim Şube Müdürü İbrahim Halil Ulaş, MTSO Genel Sekreteri Mahmut Taşhan, Başkan Danışmanı Ercan Akın, Sanayi Birimi Müdürü Fevzi Orak katıldı.  
Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü, mesleki ve teknik anadolu liselerindeki öğrencileri Türkiye’nin geleceği olan savunma sanayisine kazandırmak için önemli bir adım attı.

Mersin’de ve bölgede tek olan ve Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılacak olan Ağ İşletmenliği ve Siber Güvenlik, Savunma Elektronik Sistemleri ve Savunma Mekanik Sistemleri bölümleriyle öğrenciler, günümüzün en gelişmiş teknolojilerini kullanmayı öğrenecekler. Bu sayede öğrenciler staj imkânları, burs olanakları ve yurtdışı eğitim fırsatları gibi avantajlara sahip olacak. Çalışmanın tanıtımı Okul Müdürü Ömer Yiğit tarafından yapıldı.

 "Ülken ve Geleceğin İçin Seni Bekliyoruz!" sloganıyla yola çıkan proje sayesinde Mersin, savunma sanayisinde önemli bir merkez haline gelecek ve öğrencilerin geleceği için önemli bir adım atılmış olacak.

Proje kapsamında açılacak olan yeni bölümlerin tanıtımı Mersin Ticaret ve Sanayi Odasında yapıldı. İş imkânları ve bölümlere dair bütün bilgilerin yer aldığı tanıtıma İl Millî Eğitim Şube Müdürü İbrahim Halil Ulaş, MTSO Genel Sekreteri Mahmut Taşhan, Başkan Danışmanı Ercan Akın, Sanayi Birimi Müdürü Fevzi Orak katıldı.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.