halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BÖLGE MÜDÜRÜ ATAŞ, ANAMUR’DA ÜRETİM SAHALARINI DENETLEDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.10.2024 - 17:41, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:41 440 kez okundu.
 

BÖLGE MÜDÜRÜ ATAŞ, ANAMUR’DA ÜRETİM SAHALARINI DENETLEDİ

Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Bölge Müdürlüğüne bağlı Anamur Orman İşletme Müdürlüğünün üretim sahalarında incelemelerde bulundu.

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü, Çaltıbükü Orman İşletme Şefliğinde doğru ağaç kesme teknikleri, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununa göre uyulması gereken hususlar, yürürlükte bulunan standardizasyon esaslarına göre ağaçların nasıl boylanacağı ve değerlendirileceği ile ilgili bilgiler uygulamalı olarak gösterildi.   Bölge Müdürü Ataş’a, Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları eşlik etti.
Mersin Orman Bölge Müdürü Rifat Ataş, Bölge Müdürlüğüne bağlı Anamur Orman İşletme Müdürlüğünün üretim sahalarında incelemelerde bulundu.

Anamur Orman İşletme Müdürlüğü, Çaltıbükü Orman İşletme Şefliğinde doğru ağaç kesme teknikleri, 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanununa göre uyulması gereken hususlar, yürürlükte bulunan standardizasyon esaslarına göre ağaçların nasıl boylanacağı ve değerlendirileceği ile ilgili bilgiler uygulamalı olarak gösterildi.

 

Bölge Müdürü Ataş’a, Anamur Orman İşletme Müdürü İsmail Gübeş, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları eşlik etti.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.