halkalı escort bayanlar

"DİJİTAL İÇERİK GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI" BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 22.07.2024 - 14:48, Güncelleme: 22.07.2024 - 14:48 2163+ kez okundu.
 

"DİJİTAL İÇERİK GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI" BAŞLADI

22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan "Dijital İçeik Geliştirme Çalıştayı"nın açılış programı, Hizmetiçi Eğitim Merkezinde yapıldı.

Programa, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Daire Başkanı Dr. Zehra Sayın, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut, Hizmetiçi Enstitüsü Müdürü Muharrem Köse, BT İl Koordinatörü Erol Uysal, eğitmenler ve katılımcı öğretmenler katıldı.    Öğretmenlerin dijital içerik geliştirme becerilerini geliştirmek, farklı araç ve gereçler kullanımı konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlamak, etkili içerik tasarımı ve değerlendirme tekniklerini öğretmek ve kendi alanlarında dijital içerikler geliştirerek uygulama imkânı sunmak hedefleriyle gerçekleştirilen çalıştay saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmaları ile başladı, sunumlar ve ilk oturum çalışmalarıyla devam etti.      
22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan "Dijital İçeik Geliştirme Çalıştayı"nın açılış programı, Hizmetiçi Eğitim Merkezinde yapıldı.

Programa, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Daire Başkanı Dr. Zehra Sayın, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Burğut, Hizmetiçi Enstitüsü Müdürü Muharrem Köse, BT İl Koordinatörü Erol Uysal, eğitmenler ve katılımcı öğretmenler katıldı.   

Öğretmenlerin dijital içerik geliştirme becerilerini geliştirmek, farklı araç ve gereçler kullanımı konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını sağlamak, etkili içerik tasarımı ve değerlendirme tekniklerini öğretmek ve kendi alanlarında dijital içerikler geliştirerek uygulama imkânı sunmak hedefleriyle gerçekleştirilen çalıştay saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından açılış konuşmaları ile başladı, sunumlar ve ilk oturum çalışmalarıyla devam etti.      

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.