halkalı escort bayanlar

AK PARTİLİ HASAN TÜZÜN’DEN LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI VE UYARI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.06.2024 - 16:19, Güncelleme: 02.06.2024 - 16:19 1514+ kez okundu.
 

AK PARTİLİ HASAN TÜZÜN’DEN LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARI VE UYARI MESAJI

Mersin Siyasetinin önemli isimlerinden AK Partili Hasan Tüzün, 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Giriş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde öğrencilere başarılar diledi ve önemli uyarılarda bulundu.

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM Hasan Tüzün, mesajında şunları söyledi: “Sevgili öğrenciler, uzun bir hazırlık sürecinin ardından yarın LGS sınavına gireceksiniz. Sizlerin bu önemli sınavda başarılı olmanız için gösterdiğiniz azim ve çabanın karşılığını alacağınıza yürekten inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Bu sınav, gelecekteki eğitim hayatınız için önemli bir adım olacaktır.” SINAV ÖNCESİ VE SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Tüzün, sınav öncesi ve sırasında dikkat edilmesi gereken hususlara da değinerek, “Sınav öncesinde iyi dinlenmiş olmanız çok önemli. Bu gece stresten uzak durun ve erken yatın. Sabah dengeli bir kahvaltı yaparak enerjinizi yüksek tutun. Sınav sırasında zaman yönetimine dikkat edin, soruları dikkatlice okuyun ve panik yapmayın. Unutmayın ki sınav sadece bilgi değil, aynı zamanda strateji ve sakin kalma sınavıdır,” dedi. AİLELERE VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR Öğrencilerin yanında olan aileler ve öğretmenlere de teşekkür eden Tüzün, “Bu süreçte çocuklarımıza rehberlik eden öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin emeği ve fedakarlığı, öğrencilerimizin başarısında büyük rol oynamaktadır,” ifadelerini kullandı. SINAV SONUCUNUN ÖNEMİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DEĞERİ Tüzün, sınav sonucunun öğrencilerin değerini belirlemeyeceğini vurgulayarak, “Sonuç ne olursa olsun, sizlerin değeri ve potansiyeli bu sonuçlarla sınırlı değildir. Gerçek başarınız, kararlılığınız, azminiz ve karakterinizle sürekli gelişmektedir. Hepinize başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.
Mersin Siyasetinin önemli isimlerinden AK Partili Hasan Tüzün, 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Liselere Giriş Sistemi (LGS) sınavı öncesinde öğrencilere başarılar diledi ve önemli uyarılarda bulundu.

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM

Hasan Tüzün, mesajında şunları söyledi: “Sevgili öğrenciler, uzun bir hazırlık sürecinin ardından yarın LGS sınavına gireceksiniz. Sizlerin bu önemli sınavda başarılı olmanız için gösterdiğiniz azim ve çabanın karşılığını alacağınıza yürekten inanıyorum. Hepinize başarılar diliyorum. Bu sınav, gelecekteki eğitim hayatınız için önemli bir adım olacaktır.”

SINAV ÖNCESİ VE SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Tüzün, sınav öncesi ve sırasında dikkat edilmesi gereken hususlara da değinerek, “ Sınav öncesinde iyi dinlenmiş olmanız çok önemli. Bu gece stresten uzak durun ve erken yatın. Sabah dengeli bir kahvaltı yaparak enerjinizi yüksek tutun. Sınav sırasında zaman yönetimine dikkat edin, soruları dikkatlice okuyun ve panik yapmayın. Unutmayın ki sınav sadece bilgi değil, aynı zamanda strateji ve sakin kalma sınavıdır,” dedi.

AİLELERE VE ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Öğrencilerin yanında olan aileler ve öğretmenlere de teşekkür eden Tüzün, “Bu süreçte çocuklarımıza rehberlik eden öğretmenlerimize ve desteklerini esirgemeyen ailelerimize teşekkür ediyorum. Sizlerin emeği ve fedakarlığı, öğrencilerimizin başarısında büyük rol oynamaktadır,” ifadelerini kullandı.

SINAV SONUCUNUN ÖNEMİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİN DEĞERİ

Tüzün, sınav sonucunun öğrencilerin değerini belirlemeyeceğini vurgulayarak, “Sonuç ne olursa olsun, sizlerin değeri ve potansiyeli bu sonuçlarla sınırlı değildir. Gerçek başarınız, kararlılığınız, azminiz ve karakterinizle sürekli gelişmektedir. Hepinize başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.