halkalı escort bayanlar

ANAMUR MTAL’DEN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ MÜJDESİ!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 30.05.2024 - 11:55, Güncelleme: 30.05.2024 - 11:55 1112+ kez okundu.
 

ANAMUR MTAL’DEN TÜRKİYE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ MÜJDESİ!

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması"nda Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye üçüncülüğü elde etti. Başarı, okulumuzun ve şehrimizin gurur kaynağı oldu.

Yarışmada okulumuzu temsil eden Barış Dikenkuşu ve Enes Kara isimli öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Mehmet Korkmaz'ın rehberliğinde hazırladıkları eserlerle jürinin beğenisini kazandı. Öğrencilerimiz, sıfır atık malzemelerden ürettikleri özgün ve yaratıcı eserlerle Türkiye genelindeki birçok okuldan katılan rakiplerini geride bırakarak bu önemli başarıya imza attılar. Ödül töreni, Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Toplantı Salonu'nda Millî Eğitim Bakan Yardımcıları Sayın Celile Eren Ökten ve Sayın Kemal Şamlıoğlu'nun yanı sıra Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali Karagöz'ün de katılımıyla gerçekleşti. Törende, dereceye giren öğrencilerimiz ve öğretmenimiz ödülleriyle buluştular. Başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenimizi ve okulumuzun tüm çalışanlarını tebrik eder, bu anlamlı başarılarının devamını dileriz.  
Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün düzenlediği "Sıfır Atıkla Sanat Yarışması"nda Anamur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye üçüncülüğü elde etti. Başarı, okulumuzun ve şehrimizin gurur kaynağı oldu.

Yarışmada okulumuzu temsil eden Barış Dikenkuşu ve Enes Kara isimli öğrencilerimiz, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Mehmet Korkmaz'ın rehberliğinde hazırladıkları eserlerle jürinin beğenisini kazandı. Öğrencilerimiz, sıfır atık malzemelerden ürettikleri özgün ve yaratıcı eserlerle Türkiye genelindeki birçok okuldan katılan rakiplerini geride bırakarak bu önemli başarıya imza attılar.
Ödül töreni, Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Toplantı Salonu'nda Millî Eğitim Bakan Yardımcıları Sayın Celile Eren Ökten ve Sayın Kemal Şamlıoğlu'nun yanı sıra Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Sayın Ali Karagöz'ün de katılımıyla gerçekleşti. Törende, dereceye giren öğrencilerimiz ve öğretmenimiz ödülleriyle buluştular.
Başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenimizi ve okulumuzun tüm çalışanlarını tebrik eder, bu anlamlı başarılarının devamını dileriz.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.