halkalı escort bayanlar

19 MAYIS UMUTTUR, 19 MAYIS ONURDUR, 19 MAYIS ÇARESİZLİĞİN, ESARETİN BİTTİĞİ GÜNDÜR.

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.05.2024 - 12:12, Güncelleme: 17.05.2024 - 12:12 1390+ kez okundu.
 

19 MAYIS UMUTTUR, 19 MAYIS ONURDUR, 19 MAYIS ÇARESİZLİĞİN, ESARETİN BİTTİĞİ GÜNDÜR.

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI MESAJINDA 19 MAYIS UMUTTUR, 19 MAYIS ONURDUR, 19 MAYIS ÇARESİZLİĞİN, ESARETİN BİTTİĞİ GÜNDÜR.

Coşkunfırat Cumhuriyet düşüyle yola çıkılan o kutlu yürüyüşün, 104. yıldönümündeyiz. Ardından idam fermanları yazılan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümü göze alarak çıktığı bu yolculukta halkın vicdanına, ferasetine ve yüksek vatan sevgisine güvenmiştir. Emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı başlattığı bu onurlu savaşta, milletimiz de O’nu bağrına basmış, vatanını canıyla, kanıyla, gözyaşıyla işgalden kurtarmıştır. Coşkunfırat 19 Mayıs umuttur, 19 Mayıs onurdur, emperyalizme karşı emsali görülmemiş bir direniştir. 19 Mayıs çaresizliğin, esaretin bittiği gündür.       19 Mayıs bu milletin yüz akı, dik başı, gururdan kabarmış göğsüdür. 19 Mayıs, bu toprakları bizlere vatan yapan ilk adımdır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk o nedenle ‘19 Mayıs benim doğum günüm’ demiştir. İşgal altındaki topraklar, yoksulluk ve çaresizlik içindeki bir milleti küllerinden doğuran kahraman, o tarihi güne doğum günüm diyerek bu günün kurtuluş ve bağımsızlık yolundaki önemini ortaya koymuştur. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bu inancı ve azmi bizim rehberimiz olmuştur. Türk Milletinin kara yazgısı bu rehber ile değişmiştir.” Bu tarihi sorumluluğun bilincindeki gençlerimiz hepimizin gururu ve umududur. Bu duygularla Milli bağımsızlığımızın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla, rahmetle ve şükranla anıyor, milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını ve bu gururun 104. yılını coşkuyla kutluyorum.” Umudumuzu ve Gazi’nin gençlere verdiği tarihsel görevi diri tutarak, azimle ve kararlılıkla yürüyeceğiz. İlk hedefimiz, güzel Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak olacaktır. Coşkunfırat bu duygu ve düşüncelerle, bağımsızlığımızın nişanesi olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum. Bağımsızlık, Cumhuriyet ve Demokrasi mücadelesinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile terörle mücadelede şehit düşen canlarımızı rahmetle anıyorum.
AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI DOLAYISIYLA YAYINLADIĞI MESAJINDA 19 MAYIS UMUTTUR, 19 MAYIS ONURDUR, 19 MAYIS ÇARESİZLİĞİN, ESARETİN BİTTİĞİ GÜNDÜR.

Coşkunfırat Cumhuriyet düşüyle yola çıkılan o kutlu yürüyüşün, 104. yıldönümündeyiz. Ardından idam fermanları yazılan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümü göze alarak çıktığı bu yolculukta halkın vicdanına, ferasetine ve yüksek vatan sevgisine güvenmiştir. Emperyalizme ve işbirlikçilerine karşı başlattığı bu onurlu savaşta, milletimiz de O’nu bağrına basmış, vatanını canıyla, kanıyla, gözyaşıyla işgalden kurtarmıştır.

Coşkunfırat 19 Mayıs umuttur, 19 Mayıs onurdur, emperyalizme karşı emsali görülmemiş bir direniştir. 19 Mayıs çaresizliğin, esaretin bittiği gündür.       19 Mayıs bu milletin yüz akı, dik başı, gururdan kabarmış göğsüdür. 19 Mayıs, bu toprakları bizlere vatan yapan ilk adımdır. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk o nedenle ‘ 19 Mayıs benim doğum günüm’ demiştir. İşgal altındaki topraklar, yoksulluk ve çaresizlik içindeki bir milleti küllerinden doğuran kahraman, o tarihi güne doğum günüm diyerek bu günün kurtuluş ve bağımsızlık yolundaki önemini ortaya koymuştur. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bu inancı ve azmi bizim rehberimiz olmuştur. Türk Milletinin kara yazgısı bu rehber ile değişmiştir.”

Bu tarihi sorumluluğun bilincindeki gençlerimiz hepimizin gururu ve umududur. Bu duygularla Milli bağımsızlığımızın lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını saygıyla, rahmetle ve şükranla anıyor, milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramını ve bu gururun 104. yılını coşkuyla kutluyorum.”

Umudumuzu ve Gazi’nin gençlere verdiği tarihsel görevi diri tutarak, azimle ve kararlılıkla yürüyeceğiz. İlk hedefimiz, güzel Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak olacaktır.

Coşkunfırat bu duygu ve düşüncelerle, bağımsızlığımızın nişanesi olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyorum. Bağımsızlık, Cumhuriyet ve Demokrasi mücadelesinin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile terörle mücadelede şehit düşen canlarımızı rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.