halkalı escort bayanlar

MEZİTLİ’DE SUÇ MAKİNALARI YAKALANDI

Asayiş (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.05.2024 - 11:46, Güncelleme: 15.05.2024 - 11:46 9382+ kez okundu.
 

MEZİTLİ’DE SUÇ MAKİNALARI YAKALANDI

Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, silahla tehdit olayının faillerinin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, silahla tehdit olayının faillerinin yakalanmasına yönelik bir sitenin içerisinde bulunan 2 işyeri ve 2 dairede toplam 4 adreste şüpheli şahıslara yönelik Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Devriye Ekipler, KOM ve Narkotik Şube Müdürlükleri ile müşterek olarak yapılan operasyonda; *1 adet özel tertibatlı tam otomatik hale getirilebilir GLOCK marka tabanca( Orjinal İthal) *1 adet TAURUS marka tabanca *2 adet SARSILMAZ marka tabanca *1 adet XDMELİTE marka tabanca( Orjinal) Olmak üzere toplam 5 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait,142 adet MKE yapımı 9x19 fişek 6 adet Şarjör ele geçirilmiştir. Ayrıca belirtilen adreslerde; M.A İsimli şahsın Kasten Öldürme Suçundan 15 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası, M.E isimli şahsın 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası, T.A isimli şahsın Dolandırıcılık suçundan, B.A isimli şahsın kasten Öldürme suçundan, B.F isimli şahsın kasten öldürme olmak üzere toplamda 5 aranan şahıs yakalanmıştır. Mersin Polis Teşkilatı olarak halkın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalara aralıksız devam edecektir.
Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, silahla tehdit olayının faillerinin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Mezitli Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, silahla tehdit olayının faillerinin yakalanmasına yönelik bir sitenin içerisinde bulunan 2 işyeri ve 2 dairede toplam 4 adreste şüpheli şahıslara yönelik Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği, Devriye Ekipler, KOM ve Narkotik Şube Müdürlükleri ile müşterek olarak yapılan operasyonda;

*1 adet özel tertibatlı tam otomatik hale getirilebilir GLOCK marka tabanca( Orjinal İthal)
*1 adet TAURUS marka tabanca
*2 adet SARSILMAZ marka tabanca
*1 adet XDMELİTE marka tabanca( Orjinal)
Olmak üzere toplam 5 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait,142 adet MKE yapımı 9x19 fişek 6 adet Şarjör ele geçirilmiştir.

Ayrıca belirtilen adreslerde; M.A İsimli şahsın Kasten Öldürme Suçundan 15 Yıl Kesinleşmiş Hapis Cezası, M.E isimli şahsın 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası, T.A isimli şahsın Dolandırıcılık suçundan, B.A isimli şahsın kasten Öldürme suçundan, B.F isimli şahsın kasten öldürme olmak üzere toplamda 5 aranan şahıs yakalanmıştır.

Mersin Polis Teşkilatı olarak halkın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalara aralıksız devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.