halkalı escort bayanlar

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER, KADIN ÜRETİCİ PAZARI’NDAKİ EMEKÇİ KADINLARIN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.05.2024 - 19:31, Güncelleme: 12.05.2024 - 19:31 1600+ kez okundu.
 

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER, KADIN ÜRETİCİ PAZARI’NDAKİ EMEKÇİ KADINLARIN ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de faaliyet gösteren ‘Kadın Üretici Pazarı’ndaki emekçi kadınları unutmayarak Anneler Günü’nü çiçek hediye ederek kutladı.

Yerel yönetimlerdeki kadın temsiliyetinin güçlendirilmesi ve kadın emeğinin değerinin artırılmasının önemine vurgu yapan Başkan Tuncer;“Kadınlar, toplumun her alanında önemli bir rol üstleniyor. Sadece annelik değil, öğretmenlik, kahramanlık, arkadaşlık, babalık ve kardeşlik yapan tüm annelerimize saygılarımı iletiyorum. Kadın üretici pazarlarımızda emek veren, evinin ekonomisine katkı sunan tüm emekçi kadınların özverili çalışmaları takdire şayandır. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla söz sahibi olmaları için yerel yönetim olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile tüm annelerimizin, anne adaylarının ve annelik hayali kuranların anneler gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı. Son olarak; üretici pazarındaki kadınlar ise Başkan Tuncer’in ziyaretinden ve Anneler Günü'nü unutmamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini önemsediği için teşekkür ettiler.
Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de faaliyet gösteren ‘Kadın Üretici Pazarı’ndaki emekçi kadınları unutmayarak Anneler Günü’nü çiçek hediye ederek kutladı.

Yerel yönetimlerdeki kadın temsiliyetinin güçlendirilmesi ve kadın emeğinin değerinin artırılmasının önemine vurgu yapan Başkan Tuncer;“Kadınlar, toplumun her alanında önemli bir rol üstleniyor. Sadece annelik değil, öğretmenlik, kahramanlık, arkadaşlık, babalık ve kardeşlik yapan tüm annelerimize saygılarımı iletiyorum. Kadın üretici pazarlarımızda emek veren, evinin ekonomisine katkı sunan tüm emekçi kadınların özverili çalışmaları takdire şayandır. Kadınların ekonomik ve sosyal hayatta daha fazla söz sahibi olmaları için yerel yönetim olarak elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile tüm annelerimizin, anne adaylarının ve annelik hayali kuranların anneler gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Son olarak; üretici pazarındaki kadınlar ise Başkan Tuncer’in ziyaretinden ve Anneler Günü'nü unutmamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, kendilerini önemsediği için teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.