halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AHMET SERKAN TUNCER’E YOĞUN İLGİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.02.2024 - 16:45, Güncelleme: 19.02.2024 - 16:45 994+ kez okundu.
 

AHMET SERKAN TUNCER’E YOĞUN İLGİ

CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak; Davultepe 75. Yıl Mahallesi’nde halk buluşması gerçekleştiren Tuncer, yoğun bir ilgi ve katılımla karşılandı. Davultepe’nin senelerdir sahipsiz bırakıldığını ifade eden vatandaşlar, Ahmet Serkan Tuncer’in sadece Davultepe için değil Mezitli için bir şans olduğunu belirttiler. Tuncer, kendisine olan ilgiyi, sevgiyi ve güveni boşa çıkartmayacağını söyleyerek; “Benim en büyük hayalim Mezitli’ye, doğduğum ve büyüdüğüm yere Belediye Başkanı olmaktı. Bu sebeple Mezitli’nin hak ettiği ilgiyi ve desteği görmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bir ucundan diğer ucuna; Ahmet amcamın, Emel teyzemin, Mehmet dayımın tüm sorunlarına hakimim. Bu doğrultuda Mezitli’nin ihtiyacı olan her şeyi biliyor ve projelerimizi bu şekilde ilerletiyoruz. Öncelikle ilginiz, güveniniz ve heyecanınız için teşekkür ederim. El birliğiyle, omuz omuza Mezitli’yi marka kent yapacağız.” ifadelerini kullandı.
CHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak; Davultepe 75. Yıl Mahallesi’nde halk buluşması gerçekleştiren Tuncer, yoğun bir ilgi ve katılımla karşılandı. Davultepe’nin senelerdir sahipsiz bırakıldığını ifade eden vatandaşlar, Ahmet Serkan Tuncer’in sadece Davultepe için değil Mezitli için bir şans olduğunu belirttiler.

Tuncer, kendisine olan ilgiyi, sevgiyi ve güveni boşa çıkartmayacağını söyleyerek;

“Benim en büyük hayalim Mezitli’ye, doğduğum ve büyüdüğüm yere Belediye Başkanı olmaktı. Bu sebeple Mezitli’nin hak ettiği ilgiyi ve desteği görmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız.

Bir ucundan diğer ucuna; Ahmet amcamın, Emel teyzemin, Mehmet dayımın tüm sorunlarına hakimim. Bu doğrultuda Mezitli’nin ihtiyacı olan her şeyi biliyor ve projelerimizi bu şekilde ilerletiyoruz. Öncelikle ilginiz, güveniniz ve heyecanınız için teşekkür ederim. El birliğiyle, omuz omuza Mezitli’yi marka kent yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.