halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TANER IŞIKBAY’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 08.03.2024 - 14:46, Güncelleme: 08.03.2024 - 14:46 1048+ kez okundu.
 

TANER IŞIKBAY’DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

KADIN ADAYLARIMIZ İLE DEĞİŞİMİ BAŞLATTIK

DEVA Mersin İl Başkanı, İş İnsanı Taner Işıkbay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında, "Kadınlarımızın toplumsal hayattaki varlıklarını güçlendirme ve onlara hak ettikleri değeri verme noktasında kararlıyız. Mersin’de kadın adaylarımız ile bu değişimi başlattık" dedi. Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı, İş İnsanı Taner Işıkbay, kadınların toplumsal yaşamdaki eşit haklara sahip olmaları gerektiğine vurgu yaparak, "DEVA Partisi olarak, kadınlarımızın eğitimden sağlığa, iş hayatından siyasete kadar her alanda eşit haklara ve fırsatlara sahip olmalarını savunuyoruz. Eğitimli, sağlıklı ve ekonomik olarak güçlü kadınlarımız, daha güçlü bir Türkiye'nin teminatıdır" ifadelerini kullandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün, kadınların toplumsal mücadelesinde önemli bir kilometre taşı olduğunu belirten Işıkbay, "Bugün, kadınlarımızın hakları için verdiği mücadeleyi anma ve bu mücadeleye destek olma günüdür. Kadınlarımızın yaşamın her alanında daha fazla söz sahibi olması, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 4 KADIN ADAY İLE BU DEĞİŞİMİ BAŞLATTIK Mersin’de dört ilçede kadın belediye başkan adayları ile yarıştıklarını anımsatan Işıkbay mesajını, "DEVA Partisi olarak, kadınlarımızın yanındayız ve onların toplumsal, ekonomik ve siyasal hayatta daha etkin roller üstlenmeleri için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye hazırız. Mersin’in 4 ilçesinde kadın aday ile bu değişimi başlattık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
KADIN ADAYLARIMIZ İLE DEĞİŞİMİ BAŞLATTIK

DEVA Mersin İl Başkanı, İş İnsanı Taner Işıkbay, Dünya Kadınlar Günü " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında, "Kadınlarımızın toplumsal hayattaki varlıklarını güçlendirme ve onlara hak ettikleri değeri verme noktasında kararlıyız. Mersin’de kadın adaylarımız ile bu değişimi başlattık" dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı, İş İnsanı Taner Işıkbay, kadınların toplumsal yaşamdaki eşit haklara sahip olmaları gerektiğine vurgu yaparak, "DEVA Partisi olarak, kadınlarımızın eğitimden sağlığa, iş hayatından siyasete kadar her alanda eşit haklara ve fırsatlara sahip olmalarını savunuyoruz. Eğitimli, sağlıklı ve ekonomik olarak güçlü kadınlarımız, daha güçlü bir Türkiye'nin teminatıdır" ifadelerini kullandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün, kadınların toplumsal mücadelesinde önemli bir kilometre taşı olduğunu belirten Işıkbay, "Bugün, kadınlarımızın hakları için verdiği mücadeleyi anma ve bu mücadeleye destek olma günüdür. Kadınlarımızın yaşamın her alanında daha fazla söz sahibi olması, toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması için çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

4 KADIN ADAY İLE BU DEĞİŞİMİ BAŞLATTIK
Mersin’de dört ilçede kadın belediye başkan adayları ile yarıştıklarını anımsatan Işıkbay mesajını, "DEVA Partisi olarak, kadınlarımızın yanındayız ve onların toplumsal, ekonomik ve siyasal hayatta daha etkin roller üstlenmeleri için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye hazırız. Mersin’in 4 ilçesinde kadın aday ile bu değişimi başlattık. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.