halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ORKUT EKİPLERİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 18.03.2024 - 10:35, Güncelleme: 18.03.2024 - 10:35 572 kez okundu.
 

ORKUT EKİPLERİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğü ORKUT (Orman Kurtarma) Timine, TAMP (Türkiye Afet Müdahale Planı) kapsamında

Ana çözüm ortağı ve destek çözüm ortağı kamu kurum ve kuruluşlarının arama kurtarma kapasitesinin artırılması maksadıyla Mersin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde 6 gün süre ile verilen "Depremde Arama Kurtarma Eğitimi" başarıyla tamamlandı. Eğitime Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Mersin Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin ve işletme müdürlüğü personeli katılım sağladı. Eğitimde teorik aşamaları, malzeme tanıtımı, çadır kurulumu ve enkaza giriş tekniği konuları anlatıldı. Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak ülkemizde afet ve felaketlerin yaşanmamasını temenni ederiz.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Çamlıyayla Orman İşletme Müdürlüğü ORKUT (Orman Kurtarma) Timine, TAMP (Türkiye Afet Müdahale Planı) kapsamında

Ana çözüm ortağı ve destek çözüm ortağı kamu kurum ve kuruluşlarının arama kurtarma kapasitesinin artırılması maksadıyla Mersin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde 6 gün süre ile verilen "Depremde Arama Kurtarma Eğitimi" başarıyla tamamlandı.

Eğitime Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Mehmet Alper, Mersin Orman İşletme Müdürü Kenan Çetin ve işletme müdürlüğü personeli katılım sağladı. Eğitimde teorik aşamaları, malzeme tanıtımı, çadır kurulumu ve enkaza giriş tekniği konuları anlatıldı.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü olarak ülkemizde afet ve felaketlerin yaşanmamasını temenni ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.