halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HASAN TÜZÜN'DEN ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 17.03.2024 - 10:41, Güncelleme: 17.03.2024 - 10:41 906+ kez okundu.
 

HASAN TÜZÜN'DEN ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI!

Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Hasan Tüzün mesajında şunları söyledi:" Aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliğini korumak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümünde bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.   İstiklal Savaşı’nda elde edilen zaferin adeta bir ‘ön sözü’ ve başlangıcı olan 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi, Türk tarihinde askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, fedakârlık ve azimle örülmüş bir destanın yazılış tarihidir. Çanakkale zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu zaman neler başarabileceğinin bir göstergesidir. Bizler bu toprakların nasıl vatan yapıldığını aklımızdan asla çıkarmayacağız. Tüm Milletimiz bilmelidir ki, Şehitlerimizin temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanet olarak, en hassas şekilde korunacaktır.   Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için hayatını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun."dedi.
Ak Parti Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Tüzün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı.

Hasan Tüzün mesajında şunları söyledi:" Aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin huzur ve güvenliğini korumak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl Dönümünde bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz.
 
İstiklal Savaşı’nda elde edilen zaferin adeta bir ‘ön sözü’ ve başlangıcı olan 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi, Türk tarihinde askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, fedakârlık ve azimle örülmüş bir destanın yazılış tarihidir. Çanakkale zaferi, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu zaman neler başarabileceğinin bir göstergesidir. Bizler bu toprakların nasıl vatan yapıldığını aklımızdan asla çıkarmayacağız. Tüm Milletimiz bilmelidir ki, Şehitlerimizin temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanet olarak, en hassas şekilde korunacaktır.
 
Bu düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Gününde bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği için hayatını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.