halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

EKMEKCİ, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.03.2024 - 14:56, Güncelleme: 14.03.2024 - 14:56 1057+ kez okundu.
 

EKMEKCİ, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ

Cumhur ittifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, internet gazeteciliğinin merkezi Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneğini (MEİGDER) ziyaret ederek Mezitli’ye yeni bir şans getirecek projelerini anlattı.

MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu ve gazetecilere, Mezitli’nin kaybolan yıllarını geri verebilmek için aday olduğuna vurgu yapan Ekmekci, “Halkımızın özlediği belediyeciliği kazandırabilmek için Mezitli için bir şans istiyoruz” dedi. Dar gelirli vatandaşlar için depreme dayanıklı konut üretimi, afet toplanma merkezleri, Atatürk Korusu ve Müzesi, Mezitli Deresi Peyzaj Projesi, Sahil bandı ve nostaljik tramvay projesi, Marina, Mezitli Plajlarını düzenleme ve canlandırma projesi, Kent Meydanı ve festival alanları, Yeni Mezitli Sanayi Sitesi, Alışveriş Merkezi, Güneş enerjisi Santrali, Yörük kültürü Tanıtım Merkezi, Belediye Konuk Evi gibi Mezitli’ye değer kazandıracak yaşayanların mutlu olduğu bir kent hayaliyle çalıştıklarını belirten Ekmekci, “Merkezi hükümetin enerjisini ve gücünü Mezitli’ye taşımak istiyoruz. Çünkü halkımız artık siyaset değil, hizmet istiyor. Biz de siyaset yapmadan herkesle görüşerek projelerimizi anlatıyoruz. Bu da bize büyük destek sağlıyor” dedi. Mezitli’ye hizmet gibi bir hayali olduğunu ifade eden Ekmekci, “Allah nasip etti ve her santimini bildiğim Mezitli için bu kez belediye başkan adayı olarak çalışma fırsatı doğdu. Çünkü Mezitli’nin çok büyük ihtiyacı var. Kemikleşmiş sorunları çok iyi biliyoruz. Konusunun uzmanları ile tek tek ele alarak, kentine doğasına canlısına zarar vermeden neler yapabilir ona baktık. Kent dokusuna zarar vermeden, kaynaklarımızı akıllıca kullanarak israfa izin vermeden projeleri hazırladık. 31 Mart’tan itibaren yenilikçi projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu. Ziyareti nedeniyle Ekmekci’ye teşekkür eden MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu da, Mersin’de siyasetin son derece demokratik ortamda geçiyor olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ekmekci’nin hazırladığı projelerin oldukça etkileyici olduğunu belirten Şehitoğlu, “Gazeteciler olarak adaylarımızın projelerinin halkımıza aktarılması konusunda görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Kazanan Mersin’imiz olsun” dedi.
Cumhur ittifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Ekmekci, internet gazeteciliğinin merkezi Mersin İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneğini (MEİGDER) ziyaret ederek Mezitli’ye yeni bir şans getirecek projelerini anlattı.

MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu ve gazetecilere, Mezitli’nin kaybolan yıllarını geri verebilmek için aday olduğuna vurgu yapan Ekmekci, “Halkımızın özlediği belediyeciliği kazandırabilmek için Mezitli için bir şans istiyoruz” dedi.

Dar gelirli vatandaşlar için depreme dayanıklı konut üretimi, afet toplanma merkezleri, Atatürk Korusu ve Müzesi, Mezitli Deresi Peyzaj Projesi, Sahil bandı ve nostaljik tramvay projesi, Marina, Mezitli Plajlarını düzenleme ve canlandırma projesi, Kent Meydanı ve festival alanları, Yeni Mezitli Sanayi Sitesi, Alışveriş Merkezi, Güneş enerjisi Santrali, Yörük kültürü Tanıtım Merkezi, Belediye Konuk Evi gibi Mezitli’ye değer kazandıracak yaşayanların mutlu olduğu bir kent hayaliyle çalıştıklarını belirten Ekmekci, “Merkezi hükümetin enerjisini ve gücünü Mezitli’ye taşımak istiyoruz. Çünkü halkımız artık siyaset değil, hizmet istiyor. Biz de siyaset yapmadan herkesle görüşerek projelerimizi anlatıyoruz. Bu da bize büyük destek sağlıyor” dedi.

Mezitli’ye hizmet gibi bir hayali olduğunu ifade eden Ekmekci, “Allah nasip etti ve her santimini bildiğim Mezitli için bu kez belediye başkan adayı olarak çalışma fırsatı doğdu. Çünkü Mezitli’nin çok büyük ihtiyacı var. Kemikleşmiş sorunları çok iyi biliyoruz. Konusunun uzmanları ile tek tek ele alarak, kentine doğasına canlısına zarar vermeden neler yapabilir ona baktık. Kent dokusuna zarar vermeden, kaynaklarımızı akıllıca kullanarak israfa izin vermeden projeleri hazırladık. 31 Mart’tan itibaren yenilikçi projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Ziyareti nedeniyle Ekmekci’ye teşekkür eden MEİGDER Başkanı Vahap Şehitoğlu da, Mersin’de siyasetin son derece demokratik ortamda geçiyor olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Ekmekci’nin hazırladığı projelerin oldukça etkileyici olduğunu belirten Şehitoğlu, “Gazeteciler olarak adaylarımızın projelerinin halkımıza aktarılması konusunda görevimizi yapmaya devam edeceğiz. Kazanan Mersin’imiz olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.