halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DR. ALİ ÖZ: “SİZDEN ALDIĞIMIZ ENERJİYİ TOROSLAR’DA HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 12:17, Güncelleme: 15.03.2024 - 12:17 1059+ kez okundu.
 

DR. ALİ ÖZ: “SİZDEN ALDIĞIMIZ ENERJİYİ TOROSLAR’DA HİZMETE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Sahada ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyorum. Bu da enerjimi oldukça yükseltiyor. Her görüşten insanların gönlüne dokunmuş olmamın verdiği mutlulukla aldığım enerjiyi Toroslar’da hizmete dönüştüreceğim” dedi.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, Tozkoparan Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Programa MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Celal Emre Gül, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna katıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programında semazen gösterisi büyük beğeni aldı. Gencinden yaşlısına vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Öz, alana girdiğinde, “Toroslar’ın abisi, Toroslar’ın öz evladı” şeklinde sloganlarla karşılandı. “TOROSLAR KARARINI ÇOKTAN VERMİŞ ANCAK YETMEZ, BÜYÜKŞEHİR’İ DE KAZANMALIYIZ” Tozkoparan Mahallesi'nde bir okulun bahçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmasına herkesin Ramazan-ı Şerifi'ni tebrik ederek başlayan Öz, “Hepinizden Allah razı olsun. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ve desteğinizi günden günde artırarak devam ettiriyorsunuz. Buradaki kalabalığa baktığım zaman fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum. Toroslar kararını çoktan vermiş. Ancak sadece Toroslar için değil, Mersin ve diğer ilçelerde de seçimleri kazanmak için çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Komşumuza, eşimize, dostumuza giderek Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan’a da oy istemeliyiz” dedi. “TÜRKİYE’NİN İKİNCİ YÜZYILINDA TOROSLAR ŞAHLANACAK” Seçildiği takdirde Toroslar’a yapılmayanları yapacağının altını çizen Öz, “Çocukluk aşkım, hayalim, gençlerimizin geleceği olan Toroslarımızda bugüne kadar yapılmayan projeleri hayata geçireceğiz. Ekibimiz alanlarında birbirinden uzman isimler. Hepsi de benim gibi Toroslar aşığı olan insanlar. Bizleri yalnız bırakmayan ve yaptığı hizmetlerle Toroslar tarihine adını altın harflerle yazdıran bir isim olan kıymetli başkanımız Sayın Hamit Tuna’nın da tecrübelerinden faydalanacağız. Kimsenin endişesi olmasın. Sizlerin büyük desteği ile Türkiye’nin ikinci yüzyılında Toroslar’ı şahlandıracağız. Rekor oy ile seçilerek Mersin’i ve Toroslar’ı görülmemiş hizmetlere kavuşturacağız” diye konuştu.
Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Sahada ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyorum. Bu da enerjimi oldukça yükseltiyor. Her görüşten insanların gönlüne dokunmuş olmamın verdiği mutlulukla aldığım enerjiyi Toroslar’da hizmete dönüştüreceğim” dedi.

Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, Tozkoparan Mahallesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Programa MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Celal Emre Gül, Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Tugay ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna katıldı. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar programında semazen gösterisi büyük beğeni aldı. Gencinden yaşlısına vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Öz, alana girdiğinde, “Toroslar’ın abisi, Toroslar’ın öz evladı” şeklinde sloganlarla karşılandı.

“TOROSLAR KARARINI ÇOKTAN VERMİŞ ANCAK YETMEZ, BÜYÜKŞEHİR’İ DE KAZANMALIYIZ”

Tozkoparan Mahallesi'nde bir okulun bahçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmasına herkesin Ramazan-ı Şerifi'ni tebrik ederek başlayan Öz, “Hepinizden Allah razı olsun. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor ve desteğinizi günden günde artırarak devam ettiriyorsunuz. Buradaki kalabalığa baktığım zaman fazla söze gerek olmadığını düşünüyorum. Toroslar kararını çoktan vermiş. Ancak sadece Toroslar için değil, Mersin ve diğer ilçelerde de seçimleri kazanmak için çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Komşumuza, eşimize, dostumuza giderek Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Serdar Soydan’a da oy istemeliyiz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN İKİNCİ YÜZYILINDA TOROSLAR ŞAHLANACAK”

Seçildiği takdirde Toroslar’a yapılmayanları yapacağının altını çizen Öz, “Çocukluk aşkım, hayalim, gençlerimizin geleceği olan Toroslarımızda bugüne kadar yapılmayan projeleri hayata geçireceğiz. Ekibimiz alanlarında birbirinden uzman isimler. Hepsi de benim gibi Toroslar aşığı olan insanlar. Bizleri yalnız bırakmayan ve yaptığı hizmetlerle Toroslar tarihine adını altın harflerle yazdıran bir isim olan kıymetli başkanımız Sayın Hamit Tuna’nın da tecrübelerinden faydalanacağız. Kimsenin endişesi olmasın. Sizlerin büyük desteği ile Türkiye’nin ikinci yüzyılında Toroslar’ı şahlandıracağız. Rekor oy ile seçilerek Mersin’i ve Toroslar’ı görülmemiş hizmetlere kavuşturacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.