halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN ADAYI NESİBE TEKER HAZİM'DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 11.03.2024 - 11:52, Güncelleme: 11.03.2024 - 11:52 837+ kez okundu.
 

BAŞKAN ADAYI NESİBE TEKER HAZİM'DEN RAMAZAN AYI MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz Belediye Başkan Adayı Nesibe Teker Hazim, Ramazan ayının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Hazim, mesajında Ramazan'ın, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörü ayı olduğunu vurgulayarak, tüm Akdeniz halkına ve İslam aleminin bu mübarek ayını tebrik etti.

Nesibe Teker Hazim mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan ayı, bizlere paylaşmanın, yardımlaşmanın ve bir arada olmanın değerini hatırlatan, manevi duygularımızın yoğunlaştığı müstesna bir zaman dilimi. Bu kutsal ay, aynı zamanda sabır ve dayanışmanın, kardeşlik ve sevgi bağlarımızın pekiştirildiği bir dönem. Akdeniz Belediyesi olarak, bu ayın ruhuna uygun olarak toplumumuzda dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerini artıracağız." Ayrıca Hazim, Ramazan ayı boyunca Akdeniz bölgesinde gerçekleştirilecek etkinlikler ve projeler hakkında da bilgi verdi. "Bu mübarek ay vesilesiyle, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik yardım kampanyalarını yoğunlaştıracağız. Ayrıca, iftar sofraları ve Ramazan etkinlikleri ile birlikte, bu güzel ayı huzur içinde geçirebilmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz." Nesibe Teker Hazim, Ramazan ayının Akdeniz ilçesinde yaşayan herkes için sağlık, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, "Bu Ramazan, tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirsin. Akdeniz halkının ve İslam aleminin Ramazan ayını kutlar, bu kutsal ayın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederim," diyerek sözlerini tamamladı.                  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akdeniz Belediye Başkan Adayı Nesibe Teker Hazim, Ramazan ayının başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Hazim, mesajında Ramazan'ın, birlik, beraberlik, yardımlaşma ve hoşgörü ayı olduğunu vurgulayarak, tüm Akdeniz halkına ve İslam aleminin bu mübarek ayını tebrik etti.
Nesibe Teker Hazim mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ramazan ayı, bizlere paylaşmanın, yardımlaşmanın ve bir arada olmanın değerini hatırlatan, manevi duygularımızın yoğunlaştığı müstesna bir zaman dilimi. Bu kutsal ay, aynı zamanda sabır ve dayanışmanın, kardeşlik ve sevgi bağlarımızın pekiştirildiği bir dönem. Akdeniz Belediyesi olarak, bu ayın ruhuna uygun olarak toplumumuzda dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerini artıracağız."

Ayrıca Hazim, Ramazan ayı boyunca Akdeniz bölgesinde gerçekleştirilecek etkinlikler ve projeler hakkında da bilgi verdi. "Bu mübarek ay vesilesiyle, özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik yardım kampanyalarını yoğunlaştıracağız. Ayrıca, iftar sofraları ve Ramazan etkinlikleri ile birlikte, bu güzel ayı huzur içinde geçirebilmek için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz."

Nesibe Teker Hazim, Ramazan ayının Akdeniz ilçesinde yaşayan herkes için sağlık, huzur ve bereket getirmesini dileyerek, "Bu Ramazan, tüm dünyaya barış ve kardeşlik getirsin. Akdeniz halkının ve İslam aleminin Ramazan ayını kutlar, bu kutsal ayın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederim," diyerek sözlerini tamamladı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.