halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEHMET AKİF ERSOY'UN ÖLÜMÜNÜN 87. YILI ANMA PROGRAMI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 27.12.2023 - 15:49, Güncelleme: 27.12.2023 - 15:49 837+ kez okundu.
 

MEHMET AKİF ERSOY'UN ÖLÜMÜNÜN 87. YILI ANMA PROGRAMI

Milletimizin Büyük Destanı İstiklal Marşımızı yazan vatan şairimiz ''Mehmet Akif ERSOY'un Ölümünün 87. Yılı Anma Programı'' Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşti.

Hazırlanan programa; Vali Yardımcısı Âdem YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nazmi KENDİGELEN, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Necmeddin DİNÇ, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS ve şube müdürleri katıldı. Anma programında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nazmi KENDİGELEN'in günün anlam ve önemine istinaden yaptığı konuşmasının ardından, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi ve Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinin Hazırladığı tiyatral gösteriyle devam etti. ''Toprakta gezen gölgeme toprak çekilince, Günler şu heyûlâyı da er, geç silecektir. Rahmetle anılmak, ebediyyet budur amma. Sessiz yaşadım, kim beni, nerden bilecektir?'' Dizeleriyle doğum günü olan 20 Aralık ve vefat günü olan 27 Aralık tarihleri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve vatan uğruna şahadet şerbeti içmiş tüm istiklal kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.
Milletimizin Büyük Destanı İstiklal Marşımızı yazan vatan şairimiz ''Mehmet Akif ERSOY'un Ölümünün 87. Yılı Anma Programı'' Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleşti.

Hazırlanan programa; Vali Yardımcısı Âdem YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nazmi KENDİGELEN, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Necmeddin DİNÇ, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet BADAS ve şube müdürleri katıldı.

Anma programında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nazmi KENDİGELEN'in günün anlam ve önemine istinaden yaptığı konuşmasının ardından, Mehmet Akif Ersoy Sosyal Bilimler Lisesi ve Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerinin Hazırladığı tiyatral gösteriyle devam etti.

''Toprakta gezen gölgeme toprak çekilince,
Günler şu heyûlâyı da er, geç silecektir.
Rahmetle anılmak, ebediyyet budur amma.
Sessiz yaşadım, kim beni, nerden bilecektir?''

Dizeleriyle doğum günü olan 20 Aralık ve vefat günü olan 27 Aralık tarihleri arasında Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u ve vatan uğruna şahadet şerbeti içmiş tüm istiklal kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.