halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YAŞI SEVGİ EVİNDE DÜZENLENEN ÖZEL TÖRENLE KUTLANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 26.10.2023 - 11:22, Güncelleme: 26.10.2023 - 11:22 1834+ kez okundu.
 

CUMHURİYETİN 100’ÜNCÜ YAŞI SEVGİ EVİNDE DÜZENLENEN ÖZEL TÖRENLE KUTLANDI

Akdeniz Belediyesi ile Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen özel bir programla Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılı renkli etkinliklere kutlandı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Veysel Topkaya ile sevgi evlerinde kalan yüzlerce çocuğun katıldığı etkinlikte yüz boyama, tişört baskısı, sihirbazlık ve palyaço gösterileri ve halk oyunları gösterisi düzenlendi. Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı dolayısıyla özel olarak organize edilen etkinliğe katılan yüzlerce çocuk, arkadaşlarıyla birlikte unutamayacakları dakikalar yaşadı. Vali Pehlivan ve Başkan Gültak da çocuklarla birlikte tişört baskısı yaparak mutluluklarına ortak oldu. “Cumhuriyeti yaşatıp yükseltecek olanlar çocuklarımızdır” Etkinlikte söz alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, sevgi evlerinin fiziki koşullarını iyileştirdiklerini söyledi, Mersin’de kadın konuk evini tamamlayan ilk belediye olduklarının da altını çizdi. Başkan Gültak, “Bakanlığımızla temasa geçtik ve konuk evini çok yakın bir tarihte Bakanlığımıza tahsis edeceğiz. Çünkü aileye, kadına, çocuğa ve gençliğe önem veriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, cumhuriyetimizi tam 100 yıl önce kurdular. Tabi nasihatleri de var... ‘Cumhuriyetin sahipleri gelecek nesil olacak. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz’ diyor. Dolayısıyla gençliği olmayan bir ülkenin, bir devletin geleceği olamaz. Atalarımız, binlerce yıldır bu topraklarda yaşıyor, adalet ve barış sağlıyor. Daha nice yüzyıllarda bu topraklarda adaleti ve barışı sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. “İçinde çocukların olduğu programlar çok daha anlamlı” Vali Ali Hamza Pehlivan da etkinlikte yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılındayız. Tabi gün dolayısıyla kentimizde farklı kurum ve kuruluşlar tarafından birçok güzel ve anlamlı etkinlik düzenleniyor. Tabi içinde çocuklarımızın olduğu bir program ayrı bir güzellikte, ayrı bir değerdedir. Bugün de onlardan birisi... Hele ki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz bünyesinde olan çocuklarımız ve gençlerimizin dahil olduğu programlar çok daha anlamlı” şeklinde konuştu. Gösteri ve renkli etkinliklerle devam eden buluşmada Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ve gençler, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlilerinin yardımıyla hazırladıkları baskılı tişörtleri Vali Pehlivan ve Başkan Gültak’a hediye etti.
Akdeniz Belediyesi ile Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen özel bir programla Cumhuriyet’in kuruluşunun 100’üncü yılı renkli etkinliklere kutlandı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Veysel Topkaya ile sevgi evlerinde kalan yüzlerce çocuğun katıldığı etkinlikte yüz boyama, tişört baskısı, sihirbazlık ve palyaço gösterileri ve halk oyunları gösterisi düzenlendi. Cumhuriyet’in ilanının 100’üncü yılı dolayısıyla özel olarak organize edilen etkinliğe katılan yüzlerce çocuk, arkadaşlarıyla birlikte unutamayacakları dakikalar yaşadı. Vali Pehlivan ve Başkan Gültak da çocuklarla birlikte tişört baskısı yaparak mutluluklarına ortak oldu.

“Cumhuriyeti yaşatıp yükseltecek olanlar çocuklarımızdır”

Etkinlikte söz alan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, sevgi evlerinin fiziki koşullarını iyileştirdiklerini söyledi, Mersin’de kadın konuk evini tamamlayan ilk belediye olduklarının da altını çizdi. Başkan Gültak, “Bakanlığımızla temasa geçtik ve konuk evini çok yakın bir tarihte Bakanlığımıza tahsis edeceğiz. Çünkü aileye, kadına, çocuğa ve gençliğe önem veriyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, cumhuriyetimizi tam 100 yıl önce kurdular. Tabi nasihatleri de var... ‘Cumhuriyetin sahipleri gelecek nesil olacak. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak ve yükseltecek olan sizlersiniz’ diyor. Dolayısıyla gençliği olmayan bir ülkenin, bir devletin geleceği olamaz. Atalarımız, binlerce yıldır bu topraklarda yaşıyor, adalet ve barış sağlıyor. Daha nice yüzyıllarda bu topraklarda adaleti ve barışı sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“İçinde çocukların olduğu programlar çok daha anlamlı”

Vali Ali Hamza Pehlivan da etkinlikte yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılındayız. Tabi gün dolayısıyla kentimizde farklı kurum ve kuruluşlar tarafından birçok güzel ve anlamlı etkinlik düzenleniyor. Tabi içinde çocuklarımızın olduğu bir program ayrı bir güzellikte, ayrı bir değerdedir. Bugün de onlardan birisi... Hele ki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz bünyesinde olan çocuklarımız ve gençlerimizin dahil olduğu programlar çok daha anlamlı” şeklinde konuştu.

Gösteri ve renkli etkinliklerle devam eden buluşmada Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ve gençler, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlilerinin yardımıyla hazırladıkları baskılı tişörtleri Vali Pehlivan ve Başkan Gültak’a hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.