halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ YILBAŞI COŞKUSUNA ERKEN BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.12.2023 - 15:04, Güncelleme: 29.12.2023 - 15:04 699+ kez okundu.
 

MEZİTLİ YILBAŞI COŞKUSUNA ERKEN BAŞLADI

Mezitli Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Yılbaşı etkinlikleri renkli görüntülerle başladı. Menderes Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklere katılan vatandaşlar, alandaki görsel şölenle büyülendi.

Süslemelerle donatılmış meydan, renkli ışıklar altında adeta bir festival atmosferine dönüştü.Etkinlik kapsamında kurulan stantlarda binlerce çeşitli hediyelik eşya, lezzetli yiyecekler ve içecekler satışa sunuldu. Vatandaşlar, stantları dolaşarak özel ve benzersiz ürünler arasından seçim yapmanın keyfini yaşadı. Canlı müzik performansları ve çeşitli eğlencelerle etkinlik boyunca ziyaretçiler keyifli anlar yaşadı. Yılbaşı etkinliklerinin birlik ve beraberliği pekiştirmenin önemli bir ayağı olduğunu dile getirenMezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile birlikte Yılbaşı Pazarına katılarak; “Yılbaşı coşkusunu paylaşmak ve Mersin’i bir araya getirmek için her sene yılbaşı etkinliğimizi düzenliyoruz. Bu yılda vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. 28 Aralık günü başlattığımız etkinliğimiz 4 gün boyunca devam edecek ve her gün çeşitli konserlerle yılbaşı gecesine kadar dolu dolu bir gün geçireceğiz Vatandaşlarımızı evlerinden televizyon izlemek yerine bu muhteşem ortama gelmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediyesi'nin her yıl düzenlediği ve geleneksel hale gelen Yılbaşı etkinlikleri renkli görüntülerle başladı. Menderes Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklere katılan vatandaşlar, alandaki görsel şölenle büyülendi.

Süslemelerle donatılmış meydan, renkli ışıklar altında adeta bir festival atmosferine dönüştü.Etkinlik kapsamında kurulan stantlarda binlerce çeşitli hediyelik eşya, lezzetli yiyecekler ve içecekler satışa sunuldu. Vatandaşlar, stantları dolaşarak özel ve benzersiz ürünler arasından seçim yapmanın keyfini yaşadı. Canlı müzik performansları ve çeşitli eğlencelerle etkinlik boyunca ziyaretçiler keyifli anlar yaşadı.

Yılbaşı etkinliklerinin birlik ve beraberliği pekiştirmenin önemli bir ayağı olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan eşi Sembol Tarhan ile birlikte Yılbaşı Pazarına katılarak; Yılbaşı coşkusunu paylaşmak ve Mersin’i bir araya getirmek için her sene yılbaşı etkinliğimizi düzenliyoruz. Bu yılda vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. 28 Aralık günü başlattığımız etkinliğimiz 4 gün boyunca devam edecek ve her gün çeşitli konserlerle yılbaşı gecesine kadar dolu dolu bir gün geçireceğiz Vatandaşlarımızı evlerinden televizyon izlemek yerine bu muhteşem ortama gelmelerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.