halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR ZABITASINDAN SEMT PAZARLARINA SIKI DENETİM

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 01.09.2023 - 22:18, Güncelleme: 01.09.2023 - 22:18 1953+ kez okundu.
 

TOROSLAR ZABITASINDAN SEMT PAZARLARINA SIKI DENETİM

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, semt pazarlarında denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, pazarlar yerlerinin temizliğinin yanı sıra ürünlerin fiyat etiketlerini kontrol ederek, fiyat etiketi olmadan satış yapan pazar esnafını uyardı. Hassas terazili denetim uygulaması da yapan ekipler, etiketlerin tüketicinin görebileceği yerde bulundurulması konusunda pazar tezgahlarını detaylı bir şekilde inceledi. Vatandaşlar ise alışveriş yaptıkları ürünlerin gerçek kilolarını Toroslar zabıtasının pazarlarda kurduğu tartı kontrol noktasında ekiplere kontrol ettirdi. BAŞKAN YILMAZ; “HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNLÜ RAHAT OLSUN” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, halk sağlığı ve huzurunun öncelikleri olduğunu vurgulayarak; “Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarının yanı sıra tüketici haklarını korumak için bu tür denetlerimiz devam edecektir” dedi. Haksız kazanç elde etmek isteyenlere müsaade etmeyeceklerini dile getiren Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak ilçemizdeki semt pazarlarında genel düzen ve temizliğe önem veriyoruz. Pazar tezgahlarının sabah kurulmasından, akşam kaldırılmasına kadar gerekli tüm çalışma ve denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her hangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız, istek ve taleplerini Belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak iletebilirler” diye konuştu.
Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, semt pazarlarında denetim gerçekleştirdi.

Ekipler, pazarlar yerlerinin temizliğinin yanı sıra ürünlerin fiyat etiketlerini kontrol ederek, fiyat etiketi olmadan satış yapan pazar esnafını uyardı. Hassas terazili denetim uygulaması da yapan ekipler, etiketlerin tüketicinin görebileceği yerde bulundurulması konusunda pazar tezgahlarını detaylı bir şekilde inceledi.

Vatandaşlar ise alışveriş yaptıkları ürünlerin gerçek kilolarını Toroslar zabıtasının pazarlarda kurduğu tartı kontrol noktasında ekiplere kontrol ettirdi.

BAŞKAN YILMAZ; “HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNLÜ RAHAT OLSUN”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, halk sağlığı ve huzurunun öncelikleri olduğunu vurgulayarak; “Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarının yanı sıra tüketici haklarını korumak için bu tür denetlerimiz devam edecektir” dedi.

Haksız kazanç elde etmek isteyenlere müsaade etmeyeceklerini dile getiren Başkan Yılmaz; “Toroslar Belediyesi olarak ilçemizdeki semt pazarlarında genel düzen ve temizliğe önem veriyoruz. Pazar tezgahlarının sabah kurulmasından, akşam kaldırılmasına kadar gerekli tüm çalışma ve denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her hangi bir olumsuzlukla karşılaşan vatandaşlarımız, istek ve taleplerini Belediyemizin 0324 322 72 00 numaralı telefonunu arayarak iletebilirler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.