halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

KOLUMAN OTOMOTİV ENDÜSTRİ A.Ş. YÖNETİM KURULU TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI H. RUHİ KOÇAK’I ZİYARET ETTİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 16.11.2023 - 14:33, Güncelleme: 16.11.2023 - 14:33 1203+ kez okundu.
 

KOLUMAN OTOMOTİV ENDÜSTRİ A.Ş. YÖNETİM KURULU TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI H. RUHİ KOÇAK’I ZİYARET ETTİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki dev kuruluşlarından Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Kaan Saltık, Koluman Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi A.Ş. Satış Müdürü Bahattin Uzadalı ve Koluman Otomotiv Yönetim Kurulu Danışmanı Dr. Önder Ege Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Tarsus TSO’da Başkan Koçak ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Koluman üst düzey heyetine bölge ekonomisindeki gelişmeler ve Tarsus’taki yatırım fırsatları hakkında bilgi verildi. Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı Koçak, Koluman Otomotiv’in bölge ve ülkemiz sanayisinin gelişimine önemli katkı sunduğunu ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını söyledi. Daha sona günün anısına plaket ve çiçek takdimi gerçekleşti.
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki dev kuruluşlarından Koluman Otomotiv Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Kaan Saltık, Koluman Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi A.Ş. Satış Müdürü Bahattin Uzadalı ve Koluman Otomotiv Yönetim Kurulu Danışmanı Dr. Önder Ege Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret etti. Tarsus TSO’da Başkan Koçak ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Koluman üst düzey heyetine bölge ekonomisindeki gelişmeler ve Tarsus’taki yatırım fırsatları hakkında bilgi verildi.

Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı Koçak, Koluman Otomotiv’in bölge ve ülkemiz sanayisinin gelişimine önemli katkı sunduğunu ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını söyledi.

Daha sona günün anısına plaket ve çiçek takdimi gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.