halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, CUMHURİYET COŞKUSUNU ÇOCUKLARLA BÜYÜTÜYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 21.08.2023 - 13:19, Güncelleme: 21.08.2023 - 13:19 1824+ kez okundu.
 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, CUMHURİYET COŞKUSUNU ÇOCUKLARLA BÜYÜTÜYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla ‘100’de Yüz Cumhuriyet 100’de Yüz Spor’ sloganıyla kent merkezine uzak ilçelerde sporu yaygınlaştırmak ve sporun her branşıyla çocukları buluşturmak amacıyla sportif etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Sporu kent genelinde yaygınlaştırmak ve vatandaşları sporun her branşıyla buluşturmak amacıyla harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla ‘100’de Yüz Cumhuriyet 100’de Yüz Spor’ projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında, kent merkezine uzak ilçelerde yaşayan çocukları spor etkinlikleriyle buluşturan Büyükşehir ekiplerinin ilk durağı Akdeniz İlçesi’ne bağlı Kazanlı ve Iğdır Mahallesi oldu. Ailelerin de eşlik ettiği etkinlik kapsamında, sıçrama ve engel parkuru gibi alanlar oluşturan ekipler, çocukların hem keyifli hem de güzel bir gün geçirmesini sağladı.   Taşkın: “Toros Dağları’nın zirvesindeki yaylalara kadar çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam edeceğiz” Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla ‘100’de Yüz Cumhuriyet 100’de Yüz Spor’ sloganıyla 100 köye ulaşarak çocukların sporla iç içe olmasını amaçladıklarını belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, “Projemizin amacı; hem köylerimizde yaşayan çocuklarımızı değişik spor aktiviteleri ve etkinliklerimizle hem de hem de Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. yılını kutlamak” dedi.   Yıl boyunca devam edecek olan proje ile Mersin’de yaşayan her çocuğa ulaşacaklarını belirten Taşkın, “Kazanlı’da etkinliğimize katılan 300’e yakın çocuğumuz var ve burada etkinliğimiz cıvıl cıvıl geçiyor. Hedefimiz, yıl boyunca 6 bin çocuğumuza ulaşmak” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi spor alanında da vatandaşlara her türlü hizmeti vermeye devam edeceklerini belirten Taşkın, özellikle kırsalda yaşayan ve spor tesisine uzak çocukları sporla buluşturmak amacıyla spor etkinliklerini Toros Dağları’nın zirvesindeki yaylalara varıncaya kadar her çocuğa ulaştıracaklarını kaydetti.   Aileler etkinlikten çok memnun kaldı Etkinlikten memnun kalan vatandaşlardan Sabahat Esmer, “Çocuklarımız çok güzel zaman geçirdi. Başkanımızın hizmetlerinden halk olarak çok memnunuz” dedi.    Velilerden Muhammet Midikbaş, “Vahap Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza etkinliklerle her türlü imkânı sağlıyor. Böyle bir Başkan zor bulunur” şeklinde konuştu.   Çocuklar etkinliğin tadını doyasıya çıkardılar Etkinlikte çok eğlendiğini belirten çocuklardan Azra Yılmaz, “Zıpladım, bol bol koştum. Etkinlik çok keyifliydi” dedi.  Etkinliği seven çocuklardan Çınar Yılmaz ise, “Böyle bir etkinliğe daha önce katılmadım, ilk defa oyun parkuru etkinliğine katıldım, çok beğendim” diye konuştu.  Funda Çıplakbaş da, “Etkinlik benim için çok farklı oldu. Arkadaşlarımla güzel zaman geçirdim” dedi.   Çocuklardan Mehmet Ali Yılmaz, “Evde hep telefonla oynuyordum. Benim için zaman çok güzel geçti” dedi. Etkinliğin yapılmasın memnun olan ve heyecanlandığını söyleyen Merdanur Bolat, “Etkinlik çok güzeldi, beğendim, heyecanlıydı. Hopladık, zıpladık. Bütün çocuklar etkinlikten çok keyif aldı” şeklinde konuştu.  Parkurun kendisi için kolay olduğunu söyleyen çocuklardan İndasu Demir, “Parkur çok güzeldi, çok keyif aldım” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla ‘100’de Yüz Cumhuriyet 100’de Yüz Spor’ sloganıyla kent merkezine uzak ilçelerde sporu yaygınlaştırmak ve sporun her branşıyla çocukları buluşturmak amacıyla sportif etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Sporu kent genelinde yaygınlaştırmak ve vatandaşları sporun her branşıyla buluşturmak amacıyla harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla ‘100’de Yüz Cumhuriyet 100’de Yüz Spor’ projesini hayata geçirdi.

Proje kapsamında, kent merkezine uzak ilçelerde yaşayan çocukları spor etkinlikleriyle buluşturan Büyükşehir ekiplerinin ilk durağı Akdeniz İlçesi’ne bağlı Kazanlı ve Iğdır Mahallesi oldu. Ailelerin de eşlik ettiği etkinlik kapsamında, sıçrama ve engel parkuru gibi alanlar oluşturan ekipler, çocukların hem keyifli hem de güzel bir gün geçirmesini sağladı.

 

Taşkın: “Toros Dağları’nın zirvesindeki yaylalara kadar çocuklarımızı sporla buluşturmaya devam edeceğiz”

Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla ‘100’de Yüz Cumhuriyet 100’de Yüz Spor’ sloganıyla 100 köye ulaşarak çocukların sporla iç içe olmasını amaçladıklarını belirten Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, “Projemizin amacı; hem köylerimizde yaşayan çocuklarımızı değişik spor aktiviteleri ve etkinliklerimizle hem de hem de Cumhuriyet’imizin kuruluşunun 100. yılını kutlamak” dedi.

 

Yıl boyunca devam edecek olan proje ile Mersin’de yaşayan her çocuğa ulaşacaklarını belirten Taşkın, “Kazanlı’da etkinliğimize katılan 300’e yakın çocuğumuz var ve burada etkinliğimiz cıvıl cıvıl geçiyor. Hedefimiz, yıl boyunca 6 bin çocuğumuza ulaşmak” diye konuştu.  Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi spor alanında da vatandaşlara her türlü hizmeti vermeye devam edeceklerini belirten Taşkın, özellikle kırsalda yaşayan ve spor tesisine uzak çocukları sporla buluşturmak amacıyla spor etkinliklerini Toros Dağları’nın zirvesindeki yaylalara varıncaya kadar her çocuğa ulaştıracaklarını kaydetti.

 

Aileler etkinlikten çok memnun kaldı

Etkinlikten memnun kalan vatandaşlardan Sabahat Esmer, “Çocuklarımız çok güzel zaman geçirdi. Başkanımızın hizmetlerinden halk olarak çok memnunuz” dedi. 

 

Velilerden Muhammet Midikbaş, “Vahap Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza etkinliklerle her türlü imkânı sağlıyor. Böyle bir Başkan zor bulunur” şeklinde konuştu.

 

Çocuklar etkinliğin tadını doyasıya çıkardılar

Etkinlikte çok eğlendiğini belirten çocuklardan Azra Yılmaz, “Zıpladım, bol bol koştum. Etkinlik çok keyifliydi” dedi.  Etkinliği seven çocuklardan Çınar Yılmaz ise, “Böyle bir etkinliğe daha önce katılmadım, ilk defa oyun parkuru etkinliğine katıldım, çok beğendim” diye konuştu.  Funda Çıplakbaş da, Etkinlik benim için çok farklı oldu. Arkadaşlarımla güzel zaman geçirdim” dedi.

 

Çocuklardan Mehmet Ali Yılmaz, “Evde hep telefonla oynuyordum. Benim için zaman çok güzel geçti” dedi. Etkinliğin yapılmasın memnun olan ve heyecanlandığını söyleyen Merdanur Bolat, Etkinlik çok güzeldi, beğendim, heyecanlıydı. Hopladık, zıpladık. Bütün çocuklar etkinlikten çok keyif aldı” şeklinde konuştu.  Parkurun kendisi için kolay olduğunu söyleyen çocuklardan İndasu Demir, “Parkur çok güzeldi, çok keyif aldım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.