halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

DENİZ ARCAK'IN YENİ ŞARKISI #SESİMİDUYANVARMI DEPREMZEDELERE UMUT OLUYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 03.02.2024 - 09:25, Güncelleme: 03.02.2024 - 09:25 1361+ kez okundu.
 

DENİZ ARCAK'IN YENİ ŞARKISI #SESİMİDUYANVARMI DEPREMZEDELERE UMUT OLUYOR

Türkiye'nin sevilen müzik sanatçısı Deniz Arcak, duygusal bir anlam taşıyan yeni şarkısı "#SesimiDuyanVarmı" ile müzikseverlerle buluşuyor.

Şarkının eşlik ettiği video klip, Eyüp Boz'un yönetmenliğinde çekildi ve NetD Müzik YouTube kanalında izleyicilerle buluşturuldu.   Özel bir şarkı olan "#SesimiDuyanVarmı, Kahramanmaraş depreminin birinci yıl dönümünde yayınlanarak, birlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı hedefliyor. Deniz Arcak, şarkının tüm telif gelirlerini depremzede vatandaşlara yardım edilmek üzere bağışlayacak. Deniz Arcak, "#SesimiDuyanVarmı" ile sadece duygusal bir anlatı sunmakla kalmayıp, aynı zamanda depremzedeler için yardım çağrısında bulunarak şöyle dedi: “Hepimizi derinden etkileyen ve yaralarını birlikte sarmak için tek yürek olduğumuz Kahramanmaraş Depremleri'nin birinci yıl dönümünde tam da yardımların hızı azalmışken hem duygularımızı ifade etmek hem de yardımların devamının gelmesine vesile olmak istedik. Umarım birilerine faydamız dokunur. Bu şarkının tüm telif gelirlerini depremzede vatandaşlarımıza yardım edilmek üzere bağışlayacağız. Projeye destek veren herkese canı gönülden teşekkürler.” Şarkı için ayrıca, destekçi kişi ve kurumların katkısı ile yönetmenliğini Eyüp Boz'un yaptığı bir video klip çekildi. Şarkının Detayları: Söz: Arzu Tasçıoglu, Ayşe İnci Coskun, Beril Alakoç, Deniz Arcak Müzik: Deniz Arcak Düzenleme, Tüm Enstrümanlar ve Vokal: Akın Eldes Mix & Mastering: Erman Aydöner Yönetmen & Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz Kurgu Yönetmeni & Color: Çağatay Kıray Sanat Yönetmeni: Selim Alan Işık Şefi: Oruç Demir Focus Puller: Buğra Özcanbey DIT: Buğra Ürüt Post Prodüksiyon: @eightbeatproject Yapım: Ümit Yaşar Karadeniz Oyuncu: Sedef Lils Karadeniz
Türkiye'nin sevilen müzik sanatçısı Deniz Arcak, duygusal bir anlam taşıyan yeni şarkısı "#SesimiDuyanVarmı" ile müzikseverlerle buluşuyor.

Şarkının eşlik ettiği video klip, Eyüp Boz'un yönetmenliğinde çekildi ve NetD Müzik YouTube kanalında izleyicilerle buluşturuldu.
 
Özel bir şarkı olan "#SesimiDuyanVarmı, Kahramanmaraş depreminin birinci yıl dönümünde yayınlanarak, birlik ve dayanışma ruhunu canlı tutmayı hedefliyor. Deniz Arcak, şarkının tüm telif gelirlerini depremzede vatandaşlara yardım edilmek üzere bağışlayacak.

Deniz Arcak, "#SesimiDuyanVarmı" ile sadece duygusal bir anlatı sunmakla kalmayıp, aynı zamanda depremzedeler için yardım çağrısında bulunarak şöyle dedi: “Hepimizi derinden etkileyen ve yaralarını birlikte sarmak için tek yürek olduğumuz Kahramanmaraş Depremleri'nin birinci yıl dönümünde tam da yardımların hızı azalmışken hem duygularımızı ifade etmek hem de yardımların devamının gelmesine vesile olmak istedik. Umarım birilerine faydamız dokunur. Bu şarkının tüm telif gelirlerini depremzede vatandaşlarımıza yardım edilmek üzere bağışlayacağız. Projeye destek veren herkese canı gönülden teşekkürler.”

Şarkı için ayrıca, destekçi kişi ve kurumların katkısı ile yönetmenliğini Eyüp Boz'un yaptığı bir video klip çekildi.

Şarkının Detayları:
Söz: Arzu Tasçıoglu, Ayşe İnci Coskun, Beril Alakoç, Deniz Arcak
Müzik: Deniz Arcak
Düzenleme, Tüm Enstrümanlar ve Vokal: Akın Eldes
Mix & Mastering: Erman Aydöner
Yönetmen & Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz
Kurgu Yönetmeni & Color: Çağatay Kıray
Sanat Yönetmeni: Selim Alan
Işık Şefi: Oruç Demir
Focus Puller: Buğra Özcanbey
DIT: Buğra Ürüt
Post Prodüksiyon: @eightbeatproject
Yapım: Ümit Yaşar Karadeniz
Oyuncu: Sedef Lils Karadeniz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.