halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

AKDENİZ’DE YOL AÇMA, ASFALT VE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 12.06.2023 - 20:27, Güncelleme: 12.06.2023 - 20:27 1408+ kez okundu.
 

AKDENİZ’DE YOL AÇMA, ASFALT VE KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARI

Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal bölge demeden ihtiyaç duyan mahallelerde yeni imarlı yol açma, bozulan sokaklarda asfalt kaplama ve yama ile birlikte kaldırım yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt kaplama veya yama, yeni yol açma, kaldırım ve kilit taşı yenileme hizmetine hız verdi. İş makineleri desteğiyle, Kazanlı Mahallesi’nde depolar arasında yeni imar yolu açan ekipler, Karacailyas Emek, Güneş, Şevket Sümer, Yeni Mahalle’nin yanı sıra, daha birçok merkez mahallede asfalt yama hizmeti ile birlikte kaldırım ve kilit taşı tamirat çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinden teşekkür… Mahallelerinin çehresini değiştiren ve gündelik yaşamlarını kolaylaştıran hizmet ve çalışmalara tanık olan ilçe sakini vatandaşlar, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti. Öte yandan, Kazanlı Mahallesi’ne kazandırılan futbol sahasının kaynak ve montaj işlerini de tamamlayan fen işleri müdürlüğü ekipleri, Çankaya Mahallesi’nde bulunan Çiçek Pasajı’nın etrafındaki aydınlatma direklerinin LED ampullerini de yeniledi. Madımak Parkı’nın tel örgülerini yenileyip Üç Ocak Mahallesi Muhtarlığının kaynak işleri, Nusratiye Mahallesi Muhtarlık binasında boya çalışması, Fatma Hulusi Anaokulunun da korkuluklarını yapan ekipler, Nacarlı Mahallesi parkının koruma duvarını örüp yeniledi ve kilit taşı tamiratı yaptı. Ekipler, Bahşiş Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda da araç park giriş engelleme korkuluğu imalatı ve montajını tamamladı.
Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal bölge demeden ihtiyaç duyan mahallelerde yeni imarlı yol açma, bozulan sokaklarda asfalt kaplama ve yama ile birlikte kaldırım yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt kaplama veya yama, yeni yol açma, kaldırım ve kilit taşı yenileme hizmetine hız verdi. İş makineleri desteğiyle, Kazanlı Mahallesi’nde depolar arasında yeni imar yolu açan ekipler, Karacailyas Emek, Güneş, Şevket Sümer, Yeni Mahalle’nin yanı sıra, daha birçok merkez mahallede asfalt yama hizmeti ile birlikte kaldırım ve kilit taşı tamirat çalışması gerçekleştirdi.

Mahalle sakinlerinden teşekkür…

Mahallelerinin çehresini değiştiren ve gündelik yaşamlarını kolaylaştıran hizmet ve çalışmalara tanık olan ilçe sakini vatandaşlar, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti. Öte yandan, Kazanlı Mahallesi’ne kazandırılan futbol sahasının kaynak ve montaj işlerini de tamamlayan fen işleri müdürlüğü ekipleri, Çankaya Mahallesi’nde bulunan Çiçek Pasajı’nın etrafındaki aydınlatma direklerinin LED ampullerini de yeniledi. Madımak Parkı’nın tel örgülerini yenileyip Üç Ocak Mahallesi Muhtarlığının kaynak işleri, Nusratiye Mahallesi Muhtarlık binasında boya çalışması, Fatma Hulusi Anaokulunun da korkuluklarını yapan ekipler, Nacarlı Mahallesi parkının koruma duvarını örüp yeniledi ve kilit taşı tamiratı yaptı. Ekipler, Bahşiş Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda da araç park giriş engelleme korkuluğu imalatı ve montajını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.