halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKI İLE İFTAR YAPTI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 14.03.2024 - 11:21, Güncelleme: 14.03.2024 - 11:24 874+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER, TARSUS HALKI İLE İFTAR YAPTI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla Tarsus İlçesi Bağlar Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeği programına katılım sağladı. Birlik ve beraberlik duyguları kalabalık iftar sofrasında pekişti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla Tarsus İlçesi Bağlar Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeği programına katılım sağladı. Birlik ve beraberlik duyguları, kalabalık iftar sofrasında pekişti. Tarsus İlçesi Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’nde kurulan iftar sofrasında; Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile Talat Dinçer, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve çok sayıda Tarsus halkı yer aldı. “Sizleri kimseye muhtaç etmemek için buradayız” Beraberinde CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer ile iftar programına katılan Başkan Seçer, burada yaptığı konuşmada tüm yurttaşlara hayırlı Ramazanlar diledi. “Sizleri çok seviyoruz, sizleri çok değerli görüyoruz” diyen Başkan Seçer, “Sizlere hizmet için varız. Sizleri kimseye muhtaç etmemek için, hiç kimsenin oy uğruna, ‘Oy vermediler. Bizden değil’ diye sizin mahallelere girmemesini ortadan kaldırmak için, devlet karşısında herkesin onurlu bir yurttaş olduğunu göstermek için buradayız. Sizlerin desteğiyle hep beraber 5 yıl daha Tarsus’ta Ali Başkan ile beraber ayrım yapmadan, insan olduğunuz için, onurlu bir yurttaş olduğunuz bilinciyle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizleri seviyoruz, sizleri sayıyoruz. Hayırlı Ramazanlar” ifadelerini kullandı.   Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı, Seçer Tarsuslular ile birlikte iftar yaptı. İftar yemeği sonrasında da dualar okundu.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla Tarsus İlçesi Bağlar Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeği programına katılım sağladı. Birlik ve beraberlik duyguları kalabalık iftar sofrasında pekişti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla Tarsus İlçesi Bağlar Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeği programına katılım sağladı. Birlik ve beraberlik duyguları, kalabalık iftar sofrasında pekişti.

Tarsus İlçesi Bağlar Mahallesi Pazar Yeri’nde kurulan iftar sofrasında; Başkan Seçer ve eşi Meral Seçer, CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile Talat Dinçer, CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, CHP Tarsus İlçe Başkanı Selahattin Şahin ve çok sayıda Tarsus halkı yer aldı.

Sizleri kimseye muhtaç etmemek için buradayız”

Beraberinde CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Ali Boltaç, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer ile iftar programına katılan Başkan Seçer, burada yaptığı konuşmada tüm yurttaşlara hayırlı Ramazanlar diledi. “Sizleri çok seviyoruz, sizleri çok değerli görüyoruz” diyen Başkan Seçer, “Sizlere hizmet için varız. Sizleri kimseye muhtaç etmemek için, hiç kimsenin oy uğruna, ‘Oy vermediler. Bizden değil’ diye sizin mahallelere girmemesini ortadan kaldırmak için, devlet karşısında herkesin onurlu bir yurttaş olduğunu göstermek için buradayız. Sizlerin desteğiyle hep beraber 5 yıl daha Tarsus’ta Ali Başkan ile beraber ayrım yapmadan, insan olduğunuz için, onurlu bir yurttaş olduğunuz bilinciyle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizleri seviyoruz, sizleri sayıyoruz. Hayırlı Ramazanlar” ifadelerini kullandı.

 

Okunan ezanın ardından oruçlar açıldı, Seçer Tarsuslular ile birlikte iftar yaptı. İftar yemeği sonrasında da dualar okundu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.