halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ’DE SAĞLIK İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 09.02.2024 - 14:28, Güncelleme: 09.02.2024 - 14:28 1317+ kez okundu.
 

MEZİTLİ’DE SAĞLIK İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Mezitli Belediyesi,Türkiye’de ilk defa sorumluluğu olmamasına rağmen ‘Sağlık Ocağı’ yapılması için gerekli çalışmaları başlattı. Mezitli Belediyesi ve Oktay İnşaat arasındaViranşehir Mahallesi'nde bulunan 318 Ada/3 Parseldeki 2574,07 metrekarelik park alanı üzerine, "Mezitli Belediyesi Saime Oktay Sağlık Ocağı" yapılması için anlaşma sağlandı.

Toplam oturumu 127 metrekare olan tek katlı yapının inşaat maliyetinin tamamını karşılayacak olan Oktay İnşaat, yapılacak sağlık ocağı projesinin Mezitli Belediyesi tarafından onaylanması koşuluyla söz konusu alanda inşaata başlayacak.İmzalanan protokole göre, sağlık ocağına "Mezitli Belediyesi Saime Oktay Sağlık Ocağı" isminin verilmesi karara bağlandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Oktay İnşaat sahibi Levent Oktay arasında imzalananprotokol ile birlikte, gerekli iş ve işlemlere başlama yetkisi verilmiş oldu.Bu anlaşma, bölge halkının sağlık hizmetlerine daha iyi erişimini sağlamak adına önemli bir adım oldu.Mezitli Belediyesi olarak görevlerinin dışında olmasına rağmen halkın yararına çalışmalara her zaman destek olduklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “İlçemizde 10 yıllık süreçte sağlık hizmetlerinde önemli adımlar attık. Belediyemizin sorumluluğu olmamasına rağmen halkımızın sağlığı ve mutluluğu için Oktay İnşaat ile bir protokol imzaladık. Bu iş birliği sayesinde, Oktay İnşaat sağlık ocağının yapımı için gerekli çalışmalara başlamış olacak. Mezitli Belediyesi olarak, halkımızın mutluluğu ve sağlığı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sağlık ocağının Mezitli halkına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Mezitli Belediyesi,Türkiye’de ilk defa sorumluluğu olmamasına rağmen ‘Sağlık Ocağı’ yapılması için gerekli çalışmaları başlattı. Mezitli Belediyesi ve Oktay İnşaat arasındaViranşehir Mahallesi'nde bulunan 318 Ada/3 Parseldeki 2574,07 metrekarelik park alanı üzerine, "Mezitli Belediyesi Saime Oktay Sağlık Ocağı" yapılması için anlaşma sağlandı.

Toplam oturumu 127 metrekare olan tek katlı yapının inşaat maliyetinin tamamını karşılayacak olan Oktay İnşaat, yapılacak sağlık ocağı projesinin Mezitli Belediyesi tarafından onaylanması koşuluyla söz konusu alanda inşaata başlayacak.İmzalanan protokole göre, sağlık ocağına " Mezitli Belediyesi Saime Oktay Sağlık Ocağı" isminin verilmesi karara bağlandı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Oktay İnşaat sahibi Levent Oktay arasında imzalananprotokol ile birlikte, gerekli iş ve işlemlere başlama yetkisi verilmiş oldu.Bu anlaşma, bölge halkının sağlık hizmetlerine daha iyi erişimini sağlamak adına önemli bir adım oldu. Mezitli Belediyesi olarak görevlerinin dışında olmasına rağmen halkın yararına çalışmalara her zaman destek olduklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “İlçemizde 10 yıllık süreçte sağlık hizmetlerinde önemli adımlar attık. Belediyemizin sorumluluğu olmamasına rağmen halkımızın sağlığı ve mutluluğu için Oktay İnşaat ile bir protokol imzaladık. Bu iş birliği sayesinde, Oktay İnşaat sağlık ocağının yapımı için gerekli çalışmalara başlamış olacak. Mezitli Belediyesi olarak, halkımızın mutluluğu ve sağlığı için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sağlık ocağının Mezitli halkına hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.