halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MEZİTLİ’DE AHMET SERKAN TUNCER’E OLAN KOŞULSUZ DESTEK HER GEÇEN GÜN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 31.01.2024 - 16:43, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:43 1114+ kez okundu.
 

MEZİTLİ’DE AHMET SERKAN TUNCER’E OLAN KOŞULSUZ DESTEK HER GEÇEN GÜN ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığı kesinleştiği günden bugüne, arka arkaya gelen destek istifaları kamuoyunda şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

Demokrat Parti Mezitli İlçe Başkanı Elmas Durma, yönetimi ve parti üyeleri ile birlikte oluşturulan yoğun katılımlı toplantı ile Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığına destek olmak için istifa açıklaması yaptı. Hem yerelde, hem de ulusalda bomba etkisi yaratan istifa açıklamaları çığ gibi büyürken, bir sonraki adımın hangi partiden geleceği merak konusu oldu. Demokrat Parti Mezitli İlçe Başkanı Elmas Durma, yönetimi ve parti üyeleri Mezitli’ye Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Ahmet Serkan Tuncer’in aday gösterilmesinin en doğru karar olduğunu ifade ederken; seçim süreci boyunca 1 Nisan sabahı makama hep birlikte, el ele ve omuz omuza çıkmak için gereken tüm çabayı göstermekten çekinmeyeceklerini açıklayarak, süreç sonrasında ise tüm desteklerinin CHP adayından yana olacağını kameralar önünde açıkça ifade etmekten çekinmedi. Partililer bundan sonraki süreçte CHP çatısı altında, Ahmet Serkan Tuncer’in yanında yer alacaklarını ve 1 Nisan sabahı Tuncer’in başkanlığını bayram havasında kutlayacaklarını söylediler. Tuncer rüzgarı Mezitli’de esmeye devam ederken, sadece başka partilerden değil tüm Mezitli halkından da destek mesajları gelmeye devam ediyor.
Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığı kesinleştiği günden bugüne, arka arkaya gelen destek istifaları kamuoyunda şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

Demokrat Parti Mezitli İlçe Başkanı Elmas Durma, yönetimi ve parti üyeleri ile birlikte oluşturulan yoğun katılımlı toplantı ile Ahmet Serkan Tuncer’in adaylığına destek olmak için istifa açıklaması yaptı.

Hem yerelde, hem de ulusalda bomba etkisi yaratan istifa açıklamaları çığ gibi büyürken, bir sonraki adımın hangi partiden geleceği merak konusu oldu.

Demokrat Parti Mezitli İlçe Başkanı Elmas Durma, yönetimi ve parti üyeleri Mezitli’ye Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Ahmet Serkan Tuncer’in aday gösterilmesinin en doğru karar olduğunu ifade ederken; seçim süreci boyunca 1 Nisan sabahı makama hep birlikte, el ele ve omuz omuza çıkmak için gereken tüm çabayı göstermekten çekinmeyeceklerini açıklayarak, süreç sonrasında ise tüm desteklerinin CHP adayından yana olacağını kameralar önünde açıkça ifade etmekten çekinmedi.

Partililer bundan sonraki süreçte CHP çatısı altında, Ahmet Serkan Tuncer’in yanında yer alacaklarını ve 1 Nisan sabahı Tuncer’in başkanlığını bayram havasında kutlayacaklarını söylediler.

Tuncer rüzgarı Mezitli’de esmeye devam ederken, sadece başka partilerden değil tüm Mezitli halkından da destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.