halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL ÇAMLIYAYLA'DA ESNAF İLE BULUŞTU

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 22:53, Güncelleme: 15.03.2024 - 22:53 1007+ kez okundu.
 

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ DR. LEVENT UYSAL ÇAMLIYAYLA'DA ESNAF İLE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal seçim çalışmaları çerçevesinde Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Cumhur İttifakı MHP Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Genç ile birlikte Çamlıyayla ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Uysal "Çamlıyayla İlçemiz, Milliyetçi Hareket Partimizin kalelerinden olan güzide bir yer. Genç,dinamik ve girişken kimliğiyle Çamlıyayla'da hizmet sırası Ali Rıza Genç Başkanımızda."şeklinde konuştu. Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyor.  Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da Çamlıyayla ilçesini gezerek, vatandaşlardan oy kullanırken seçimde tercihlerini Cumhur İttifakı'ndan yana kullanmaları gerektiğini söyledi. Milletvekili Uysal "Şu anda kendinden emin, aldığı kararların memleketine milletine faydasını düşünen tek ittifak Cumhur İttifakı'dır. Hizmetin artarak devam etmesini istiyorsanız yeniden MHP ve Cumhur İttifakı'nı seçmelisiniz. Yanımda genç, hevesli, çalışkan iki adayımızla geldim. Çamlıyaylamız yıllardır bizim partimizde ve inşallah böyle olmaya devam edecek. Mersin Büyükşehir'i de kazandıktan sonra sırtımız yere gelmez. Yayla turizmi gelişmiş olan Çamlıyaylamızı yılın her mevsimi hareketli ve kazanç sağlayan bir ilçe seviyesine getirmek için Ali Rıza Genç Başkanımız sizin emrinizde olacak. Küçük esnafımızı korumak ve kazançlarını artırmak için sizlerin fikirlerini dinliyor ve önemsiyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesini de Serdar Başkanımız ile alacağız. Dolu dolu 100 proje hazırladı Serdar Başkanımız Mersin için. Cumhur İttifakı ile 13 ilçeye daha güçlü ve ayakları yere basan projeleri hayata geçireceğiz."ifadelerine yer verdi. Mevcut Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı'yı da makamında ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal Başkan Tepebağlı'ya bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalardan ve emeklerden dolayı teşekkür etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal seçim çalışmaları çerçevesinde Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Cumhur İttifakı MHP Çamlıyayla Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Genç ile birlikte Çamlıyayla ilçesini ziyaret etti.

Milletvekili Uysal " Çamlıyayla İlçemiz, Milliyetçi Hareket Partimizin kalelerinden olan güzide bir yer. Genç,dinamik ve girişken kimliğiyle Çamlıyayla'da hizmet sırası Ali Rıza Genç Başkanımızda."şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine azim ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyor. 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal da Çamlıyayla ilçesini gezerek, vatandaşlardan oy kullanırken seçimde tercihlerini Cumhur İttifakı'ndan yana kullanmaları gerektiğini söyledi.

Milletvekili Uysal "Şu anda kendinden emin, aldığı kararların memleketine milletine faydasını düşünen tek ittifak Cumhur İttifakı'dır. Hizmetin artarak devam etmesini istiyorsanız yeniden MHP ve Cumhur İttifakı'nı seçmelisiniz. Yanımda genç, hevesli, çalışkan iki adayımızla geldim. Çamlıyaylamız yıllardır bizim partimizde ve inşallah böyle olmaya devam edecek. Mersin Büyükşehir'i de kazandıktan sonra sırtımız yere gelmez. Yayla turizmi gelişmiş olan Çamlıyaylamızı yılın her mevsimi hareketli ve kazanç sağlayan bir ilçe seviyesine getirmek için Ali Rıza Genç Başkanımız sizin emrinizde olacak. Küçük esnafımızı korumak ve kazançlarını artırmak için sizlerin fikirlerini dinliyor ve önemsiyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesini de Serdar Başkanımız ile alacağız. Dolu dolu 100 proje hazırladı Serdar Başkanımız Mersin için. Cumhur İttifakı ile 13 ilçeye daha güçlü ve ayakları yere basan projeleri hayata geçireceğiz."ifadelerine yer verdi.

Mevcut Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı'yı da makamında ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Dr. Levent Uysal Başkan Tepebağlı'ya bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışmalardan ve emeklerden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.