halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

JOB GENÇ YETENEK PROGRAMI 2024 BAŞVURULARI BAŞLADI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 15.03.2024 - 13:04, Güncelleme: 15.03.2024 - 13:04 760 kez okundu.
 

JOB GENÇ YETENEK PROGRAMI 2024 BAŞVURULARI BAŞLADI

Yıldız Holding’in genç yeteneklere özel staj ve işe alım programı ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Kariyer yolculuklarının henüz başındaki gençlere Yıldız Holding çatısı altında mesleki deneyim ve gelişim fırsatı sunması hedeflenen ’JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Farklı bölümlerden yeni mezunların ve yüksek lisans öğrencilerinin yanı sıra 3’üncü ve 4’üncü sınıf üniversite öğrencilerinin de başvurabildiği JOB Genç Yetenek Programı 2024, bu yıl “Join The Business Life” sloganıyla genç yeteneklere kapılarını açıyor. Endüstri, İşletme, Kimya, Gıda Bilgisayar, Yazılım, Endüstri, Matematik Mühendisliği gibi bölümlerin yanı sıra, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve ilgili bölümlerden de binlerce başvurunun gerçekleştiği program sayesinde, gençler iş yaşamıyla ilgili kapsamlı bir deneyim elde etme fırsatı buluyor. Bu yıl 13'sü gerçekleşecek olan iş dünyasının en uzun süreli staj ve işe alım programlarından biri olan JOB Genç Yetenek Programı’na katılmak isteyen adaylar, 15 Nisan 2024’e kadar başvuru yapabilecek.
Yıldız Holding’in genç yeteneklere özel staj ve işe alım programı ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Kariyer yolculuklarının henüz başındaki gençlere Yıldız Holding çatısı altında mesleki deneyim ve gelişim fırsatı sunması hedeflenen ’ JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Farklı bölümlerden yeni mezunların ve yüksek lisans öğrencilerinin yanı sıra 3’üncü ve 4’üncü sınıf üniversite öğrencilerinin de başvurabildiği JOB Genç Yetenek Programı 2024, bu yıl “Join The Business Life” sloganıyla genç yeteneklere kapılarını açıyor. Endüstri, İşletme, Kimya, Gıda Bilgisayar, Yazılım, Endüstri, Matematik Mühendisliği gibi bölümlerin yanı sıra, Yönetim Bilişim Sistemleri, Matematik, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve ilgili bölümlerden de binlerce başvurunun gerçekleştiği program sayesinde, gençler iş yaşamıyla ilgili kapsamlı bir deneyim elde etme fırsatı buluyor. Bu yıl 13'sü gerçekleşecek olan iş dünyasının en uzun süreli staj ve işe alım programlarından biri olan JOB Genç Yetenek Programı’na katılmak isteyen adaylar, 15 Nisan 2024’e kadar başvuru yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.