halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR’IN YÜKSEK KESİMLERİNDE KARLA KAPANAN YOLLAR ULAŞIMA AÇILIYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 31.01.2024 - 14:38, Güncelleme: 31.01.2024 - 14:38 1099+ kez okundu.
 

TOROSLAR’IN YÜKSEK KESİMLERİNDE KARLA KAPANAN YOLLAR ULAŞIMA AÇILIYOR

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yaylalarda etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına başladı.

Belediye, kar yağışının devam ettiği Gözne ve Kavaklıpınar Mahalleleri’nde ulaşıma kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatıyor, olası kar yağışına karşı da tedbiri de elden bırakmıyor.   “İŞ MAKİNELERİMİZ VE EKİPMANLARIMIZLA TEYAKKUZDAYIZ” Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için karla mücadele ve acil durum afet ekiplerinin 7/24 teyakkuz halinde olduğunu söyledi.                                                        Başkan Yılmaz; “İlçemizin yüksek rakımlı mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile harekete geçerek karla mücadele çalışmalarımıza başladık. Araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ekiplerimiz,  yol açma çalışmalarına devam edecek. Amacımız, hemşehrilerimizin mağdur olmaması. Araç sahiplerinden de isteğimiz yola tedbirli çıkmaları ve dikkatli olmalarıdır” dedi.
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yaylalarda etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına başladı.

Belediye, kar yağışının devam ettiği Gözne ve Kavaklıpınar Mahalleleri’nde ulaşıma kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatıyor, olası kar yağışına karşı da tedbiri de elden bırakmıyor.

 

“İŞ MAKİNELERİMİZ VE EKİPMANLARIMIZLA TEYAKKUZDAYIZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların herhangi bir sıkıntı yaşamaması için karla mücadele ve acil durum afet ekiplerinin 7/24 teyakkuz halinde olduğunu söyledi.                                                       

Başkan Yılmaz; “İlçemizin yüksek rakımlı mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile harekete geçerek karla mücadele çalışmalarımıza başladık. Araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ekiplerimiz,  yol açma çalışmalarına devam edecek. Amacımız, hemşehrilerimizin mağdur olmaması. Araç sahiplerinden de isteğimiz yola tedbirli çıkmaları ve dikkatli olmalarıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.