halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

BAŞKAN SEÇER’DEN ‘MUHTARLAR GÜNÜ’ MESAJI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 19.10.2023 - 12:29, Güncelleme: 19.10.2023 - 12:29 2426+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEÇER’DEN ‘MUHTARLAR GÜNÜ’ MESAJI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin en köklü ve en temel yerel yönetim birimlerinden biri olan muhtarlarımız, mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, kamu kurumları ile vatandaşlarımız arasında köprü kuran seçilmiş yöneticiler olarak demokrasi zincirinin en önemli halkalarındandır. Toplumun nabzını tutan, sorunlarını dinleyen, topluma yön veren ve çözüm odaklı çalışmalarıyla mahallelerimizi daha yaşanabilir kılan muhtarlarımızın emekleri takdire şayandır. Çalışma ve hizmetlerimizde en önemli paydaşlarımız olan, vatandaşlarımıza hizmet yolunda belediyemizin gören gözü, vatandaşa uzanan hizmet eli olan tüm muhtarlarımıza Belediyemiz ’in kapıları daima açıktır. Güzel kentimiz Mersin’de, muhtarlarımızla birlikte, Mersin'imizi daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Anamur’dan Tarsus’a, 13 ilçemizin 806 mahallesinde bugüne kadar hizmet eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, aramızdan ayrılmış olanlara Allah’tan rahmet diliyor, kentimizin refahı, gelişimi ve değişimi konusunda çözüm ortağımız olan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizin en köklü ve en temel yerel yönetim birimlerinden biri olan muhtarlarımız, mahallelerde devletimizin tüm kurumlarını temsil eden, kamu kurumları ile vatandaşlarımız arasında köprü kuran seçilmiş yöneticiler olarak demokrasi zincirinin en önemli halkalarındandır.

Toplumun nabzını tutan, sorunlarını dinleyen, topluma yön veren ve çözüm odaklı çalışmalarıyla mahallelerimizi daha yaşanabilir kılan muhtarlarımızın emekleri takdire şayandır.

Çalışma ve hizmetlerimizde en önemli paydaşlarımız olan, vatandaşlarımıza hizmet yolunda belediyemizin gören gözü, vatandaşa uzanan hizmet eli olan tüm muhtarlarımıza Belediyemiz ’in kapıları daima açıktır. Güzel kentimiz Mersin’de, muhtarlarımızla birlikte, Mersin'imizi daha güzel, daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Anamur’dan Tarsus’a, 13 ilçemizin 806 mahallesinde bugüne kadar hizmet eden tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, aramızdan ayrılmış olanlara Allah’tan rahmet diliyor, kentimizin refahı, gelişimi ve değişimi konusunda çözüm ortağımız olan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü içtenlikle kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.