halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ’DAN BAKAN IŞIKHAN'A EMEKLİ İKRAMİYESİ SORUSU: “EMEKLİ ÇİFTÇİNİN SUÇU NE?”

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 23.11.2023 - 12:40, Güncelleme: 23.11.2023 - 12:40 1004+ kez okundu.
 

MİLLETVEKİLİ KOCAMAZ’DAN BAKAN IŞIKHAN'A EMEKLİ İKRAMİYESİ SORUSU: “EMEKLİ ÇİFTÇİNİN SUÇU NE?”

Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı emekli çiftçilerin emeklilere tek seferlik verilen 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanamamasını TBMM gündemine taşıyan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Ülkemizin tarımsal üretimine katkıda bulunan bu üreticilerimizin kapsam dışı bırakılması kabul edilemez” dedi.

Mersin Milletvekili Kocamaz, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı emekli çiftçilerin emeklilere tek seferlik verilen 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanamamasını Meclis gündemine taşıdı. Düzenleme ile kapsam dışında bırakılan emekli çiftçilerin mağdur olduğunu ifade eden Kocamaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan'a çağrıda bulundu. “ÇKS SİSTEMİNE KAYITLI EMEKLİ ÇİFTÇİLERİMİZ MAĞDUR OLDULAR” Yasa görüşmeleri sırasındaki tüm çabalarına rağmen çalışan emeklilerin, bir defaya mahsus ödenen 5 bin TL'lik ikramiyeden mahrum bırakıldığını aktaran Kocamaz, “Temmuz maaş zammı sırasında mağdur edilen çiftçi emeklileri, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı oldukları için bir kez daha mağdur edilmiş ve 5 bin TL'lik ödemeden yararlandırılmamıştır” ifadelerini kullandı. “KOCAMAZ’DAN BAKAN IŞIKHAN'A ÇAĞRI” Kocamaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan'a çağrıda bulunarak şu soruları sordu? 1 - Bu bilgiler ışığında, bütün itirazlara rağmen Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı yaklaşık 1,6 milyon emekli çiftçiye ve çalıştığı için kapsam dışı bırakılan tüm emeklilerimize 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi ödemesinden yararlandırmaya yönelik hala bir karar almadınız, böyle bir çalışmanız var mıdır? 2 - Yiyip içtiğiniz birçok şeyi üreten çiftçilerimize karşı takındığınız bu hasmane tutumun değişme ihtimali var mıdır?
Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı emekli çiftçilerin emeklilere tek seferlik verilen 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanamamasını TBMM gündemine taşıyan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, “Ülkemizin tarımsal üretimine katkıda bulunan bu üreticilerimizin kapsam dışı bırakılması kabul edilemez” dedi.

Mersin Milletvekili Kocamaz, Çiftçi Kayıt Sistemi’ne (ÇKS) kayıtlı emekli çiftçilerin emeklilere tek seferlik verilen 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanamamasını Meclis gündemine taşıdı. Düzenleme ile kapsam dışında bırakılan emekli çiftçilerin mağdur olduğunu ifade eden Kocamaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan'a çağrıda bulundu.

“ÇKS SİSTEMİNE KAYITLI EMEKLİ ÇİFTÇİLERİMİZ MAĞDUR OLDULAR”

Yasa görüşmeleri sırasındaki tüm çabalarına rağmen çalışan emeklilerin, bir defaya mahsus ödenen 5 bin TL'lik ikramiyeden mahrum bırakıldığını aktaran Kocamaz, “Temmuz maaş zammı sırasında mağdur edilen çiftçi emeklileri, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı oldukları için bir kez daha mağdur edilmiş ve 5 bin TL'lik ödemeden yararlandırılmamıştır” ifadelerini kullandı.

“KOCAMAZ’DAN BAKAN IŞIKHAN'A ÇAĞRI”

Kocamaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan'a çağrıda bulunarak şu soruları sordu?

1 - Bu bilgiler ışığında, bütün itirazlara rağmen Çiftçi Kayıt Sistemi'ne kayıtlı yaklaşık 1,6 milyon emekli çiftçiye ve çalıştığı için kapsam dışı bırakılan tüm emeklilerimize 5 bin TL'lik emekli ikramiyesi ödemesinden yararlandırmaya yönelik hala bir karar almadınız, böyle bir çalışmanız var mıdır?

2 - Yiyip içtiğiniz birçok şeyi üreten çiftçilerimize karşı takındığınız bu hasmane tutumun değişme ihtimali var mıdır?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.