halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MESKİ, MERSİN’İN SUYUNA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.12.2023 - 16:21, Güncelleme: 02.12.2023 - 16:21 1068+ kez okundu.
 

MESKİ, MERSİN’İN SUYUNA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR

Mersin’in suyuna sahip çıkmak için çalışmalarını canla başla sürdüren MESKİ Genel Müdürlüğü; içme suyu depolarının bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına tüm ilçelerde aralıksız devam ediyor. Yenileme çalışmalarının yanı sıra, daha modern ve teknolojik depolar inşa eden MESKİ, vatandaşlara kesintisiz ve kaliteli su temin ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü; içme suyu depo bakım, onarım ve rehabilitasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MESKİ’nin çalışmaları sayesinde vatandaşlar kesintisiz ve kaliteli içme suyu tüketmeye devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde tüm ilçelerde başlattığı altyapı çalışmalarına hız veren MESKİ, içme suyu depolarının rehabilitasyon çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar olan tüm su depolarının bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını ihmal etmeyen MESKİ Genel Müdürlüğü, 1 Nisan 2019’dan bugüne kadar toplam 222 adet içme suyu deposunun rehabilitasyon çalışmasını tamamladı. MESKİ depoları modernize ediliyor MESKİ Genel Müdürlüğü, suyun her damlasına sahip çıkmak için, içme suyu depolarında iyileştirme çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor. MESKİ, ekonomik ömrünü tamamlayan ve artan nüfus talebine yetersiz kalan içme suyu depolarının yerine, daha teknolojik ve modern içme suyu depoları kazandırıyor. MESKİ İçme Suyu Şube Müdürü olarak görev yapan Erhan Lami Parlak; “Tüm ilçelerimizde olası su sızıntılarını engellemek için; daha içilebilir, daha kaliteli, kesintisiz su teminini sağlamaktayız. Bu kapsamda depoların yalıtımı, boya, çevre düzenlemesi ve güvenliğini de sağlamaktayız” ifadelerini kullandı.
Mersin’in suyuna sahip çıkmak için çalışmalarını canla başla sürdüren MESKİ Genel Müdürlüğü; içme suyu depolarının bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarına tüm ilçelerde aralıksız devam ediyor. Yenileme çalışmalarının yanı sıra, daha modern ve teknolojik depolar inşa eden MESKİ, vatandaşlara kesintisiz ve kaliteli su temin ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü; içme suyu depo bakım, onarım ve rehabilitasyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. MESKİ’nin çalışmaları sayesinde vatandaşlar kesintisiz ve kaliteli içme suyu tüketmeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde tüm ilçelerde başlattığı altyapı çalışmalarına hız veren MESKİ, içme suyu depolarının rehabilitasyon çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar olan tüm su depolarının bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını ihmal etmeyen MESKİ Genel Müdürlüğü, 1 Nisan 2019’dan bugüne kadar toplam 222 adet içme suyu deposunun rehabilitasyon çalışmasını tamamladı.

MESKİ depoları modernize ediliyor

MESKİ Genel Müdürlüğü, suyun her damlasına sahip çıkmak için, içme suyu depolarında iyileştirme çalışmalarını özenle gerçekleştiriyor. MESKİ, ekonomik ömrünü tamamlayan ve artan nüfus talebine yetersiz kalan içme suyu depolarının yerine, daha teknolojik ve modern içme suyu depoları kazandırıyor. MESKİ İçme Suyu Şube Müdürü olarak görev yapan Erhan Lami Parlak; “Tüm ilçelerimizde olası su sızıntılarını engellemek için; daha içilebilir, daha kaliteli, kesintisiz su teminini sağlamaktayız. Bu kapsamda depoların yalıtımı, boya, çevre düzenlemesi ve güvenliğini de sağlamaktayız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.