halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR'IN İLK MERSİN’İN TEK KADIN ADAYI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 04.03.2024 - 18:38, Güncelleme: 04.03.2024 - 18:38 1301+ kez okundu.
 

TOROSLAR'IN İLK MERSİN’İN TEK KADIN ADAYI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için adaylar büyük bir hızla çalışmalarını sürdürüyor.

Tamamına yakını erkek adayların oluşturduğu Mersin merkezde tek kadın aday ise Demokrasi ve Atılım Partisinden (DEVA) Sultan Aydoğan.  Seçim çalışma arına aralıksız devam eden Aydoğan’ın tek kadın aday olması ise farklı kesimlerin yoğun ilgisini çekiyor. Mersin’de tamamına yakını erkeklerden oluşan siyaset ortamında Aydoğan’a en çok da kadınlar ilgi gösteriyor. Özellikle Toroslar ilçesinde tüm partiler arasında ilk kez bir kadın aday olması da Aydoğan’a ilgiyi artırıyor.  Çalışmalarına, ev ziyareti, saha çalışması ve esnaf ziyaretleri ile devam eden Aydoğan’ın ortaya koyduğu projelerinin odağını da büyük oranda kadınlar oluşturuyor. Seçim vaatleri arasında Toroslar’da değişimi gerçekleştirerek marka kent yapmak olduğunu ifade eden Aydoğan, “Toroslar’da toplumsal barışı sağlama ve ilçemizin geri kalmışlığını önlemek için mutlaka bir kadın elinin değmesi gerekiyor. Özellikle gördüğüm ilgi de insanımızın bunu ne kadar da istediğini göstermektedir. En çok da kadınlardan destek beklerken, erkeklerden de yoğun ilgi ve destek görüyorum. Mahalle mahalle, ev ev ziyaret edip, oradaki sakinlerimiz ile hasbihal ediyoruz. Bu ilgi bizi Toroslar’ı değiştirmek ve dönüştürmek için bize ekstra güç ve motivasyon sağlıyor” dedi. Zaman zaman DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in de çalışmalara eşlik ettiğini ifade eden Aydoğan, “Toroslar’a kadın eli değecek ve tertemiz bir kente kavuşmaya az kaldı. Biz ekip olarak buna inandık ve her geçen gün bu halkayı daha da büyütüyoruz. 31 Mart akşamı Mersin merkezde tek kadın belediye başkanı Toroslar’da olacak. Toroslar gerçek hizmete kavuşacak” diye konuştu.  En önemli projeleri arasında Toroslarda Kadın Kooperatifi kurarak kadınları üretime dahil edip istihdamı artırmak, Torosların en büyük ilçe olmasına rağmen halen bir köy görüntüsünde olmasının önüne geçmek için Torosları marka kent yapmak için işinin ehli akademisyen ve mühendislere çalışacaklarını belirten Sultan Aydoğan, yatırımcının önündeki engelleri kaldırarak daha çok yatırımcıyı Toroslarda buluşturacaklarının altını çizdi. Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Aydoğan seçimi kazanacaklarını bildirdi.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için adaylar büyük bir hızla çalışmalarını sürdürüyor.

Tamamına yakını erkek adayların oluşturduğu Mersin merkezde tek kadın aday ise Demokrasi ve Atılım Partisinden (DEVA) Sultan Aydoğan. 
Seçim çalışma arına aralıksız devam eden Aydoğan’ın tek kadın aday olması ise farklı kesimlerin yoğun ilgisini çekiyor. Mersin’de tamamına yakını erkeklerden oluşan siyaset ortamında Aydoğan’a en çok da kadınlar ilgi gösteriyor. Özellikle Toroslar ilçesinde tüm partiler arasında ilk kez bir kadın aday olması da Aydoğan’a ilgiyi artırıyor. 
Çalışmalarına, ev ziyareti, saha çalışması ve esnaf ziyaretleri ile devam eden Aydoğan’ın ortaya koyduğu projelerinin odağını da büyük oranda kadınlar oluşturuyor. Seçim vaatleri arasında Toroslar’da değişimi gerçekleştirerek marka kent yapmak olduğunu ifade eden Aydoğan, “Toroslar’da toplumsal barışı sağlama ve ilçemizin geri kalmışlığını önlemek için mutlaka bir kadın elinin değmesi gerekiyor. Özellikle gördüğüm ilgi de insanımızın bunu ne kadar da istediğini göstermektedir. En çok da kadınlardan destek beklerken, erkeklerden de yoğun ilgi ve destek görüyorum. Mahalle mahalle, ev ev ziyaret edip, oradaki sakinlerimiz ile hasbihal ediyoruz. Bu ilgi bizi Toroslar’ı değiştirmek ve dönüştürmek için bize ekstra güç ve motivasyon sağlıyor” dedi.
Zaman zaman DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen’in de çalışmalara eşlik ettiğini ifade eden Aydoğan, “Toroslar’a kadın eli değecek ve tertemiz bir kente kavuşmaya az kaldı. Biz ekip olarak buna inandık ve her geçen gün bu halkayı daha da büyütüyoruz. 31 Mart akşamı Mersin merkezde tek kadın belediye başkanı Toroslar’da olacak. Toroslar gerçek hizmete kavuşacak” diye konuştu. 
En önemli projeleri arasında Toroslarda Kadın Kooperatifi kurarak kadınları üretime dahil edip istihdamı artırmak, Torosların en büyük ilçe olmasına rağmen halen bir köy görüntüsünde olmasının önüne geçmek için Torosları marka kent yapmak için işinin ehli akademisyen ve mühendislere çalışacaklarını belirten Sultan Aydoğan, yatırımcının önündeki engelleri kaldırarak daha çok yatırımcıyı Toroslarda buluşturacaklarının altını çizdi.
Kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olan Aydoğan seçimi kazanacaklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.