halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

MSK BASKETBOL EKİBİ, BAŞKETTEN GALİP DÖNDÜ

Spor (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 07.01.2024 - 10:54, Güncelleme: 07.01.2024 - 10:54 9627+ kez okundu.
 

MSK BASKETBOL EKİBİ, BAŞKETTEN GALİP DÖNDÜ

MSK Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde yeni karşılaşmasını MKE Ankaragücü İkon Menkul ile gerçekleştirdi. Rakibini 92-67’lik farkla yenen Carettalar, Ankara’dan galibiyetle döndü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde yeni karşılaşmasını MKE Ankaragücü İkon Menkul ile gerçekleştirdi. Başkent Ankara’da TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan maçta, Carettalar rakibini 92-67 yendi. Sahaya tempolu çıkan MSK Basketbol Ekibi, ilk çeyreği 17-13 önde kapattı. Oyunun devamında geriye düşerek ilk yarıyı 39-35 geride kapatan MSK ekibi, üçüncü çeyrekte oyunu toparlayarak periyodu 50-62 önde bitirdi. Tempolu oyununu maç sonuna kadar sürdüren Carettalar, 92-67’lik sonuçla Ankara’da galibiyeti yaşadı. Maç sonucunda değerlendirme yapan Başantrenör Can Sevim, “Kazanmaktan başka hiçbir düşüncemiz yoktu. Bu şekilde net bir galibiyet aldığımız için çok memnunum ama  galibiyetten çok, yaptığımız agresif savunma mutlu etti. Yeni bir yılda, yeni bir takım ile yepyeni bir başlangıç yapıyoruz ve devamını getireceğiz” dedi.  
MSK Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde yeni karşılaşmasını MKE Ankaragücü İkon Menkul ile gerçekleştirdi. Rakibini 92-67’lik farkla yenen Carettalar, Ankara’dan galibiyetle döndü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde yeni karşılaşmasını MKE Ankaragücü İkon Menkul ile gerçekleştirdi. Başkent Ankara’da TOBB ETÜ Spor Salonu’nda oynanan maçta, Carettalar rakibini 92-67 yendi.

Sahaya tempolu çıkan MSK Basketbol Ekibi, ilk çeyreği 17-13 önde kapattı. Oyunun devamında geriye düşerek ilk yarıyı 39-35 geride kapatan MSK ekibi, üçüncü çeyrekte oyunu toparlayarak periyodu 50-62 önde bitirdi. Tempolu oyununu maç sonuna kadar sürdüren Carettalar, 92-67’lik sonuçla Ankara’da galibiyeti yaşadı.

Maç sonucunda değerlendirme yapan Başantrenör Can Sevim, “Kazanmaktan başka hiçbir düşüncemiz yoktu. Bu şekilde net bir galibiyet aldığımız için çok memnunum ama  galibiyetten çok, yaptığımız agresif savunma mutlu etti. Yeni bir yılda, yeni bir takım ile yepyeni bir başlangıç yapıyoruz ve devamını getireceğiz” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.