halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

HALK KART’IN ARALIK AYI TUTARLARI YENİ YIL ÖNCESİNDE HESAPLARDA

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 29.12.2023 - 17:57, Güncelleme: 29.12.2023 - 17:57 665+ kez okundu.
 

HALK KART’IN ARALIK AYI TUTARLARI YENİ YIL ÖNCESİNDE HESAPLARDA

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara nakdi destek sağlanan Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları yeni yıl öncesinde hesaplara yatırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarından birisi olan Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları kapsamında 9 bin 712 kişinin hesabına toplam 3 milyon 653 bin 400 lira yatırıldı. Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı günümüzde Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin aile bütçelerine katkı sunmaya devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde dar gelirli vatandaşlara nakdi destek sağladığı Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları yeni yıl öncesinde hesaplara yatırıldı. Anlaşmalı yerel market ve bakkallarda temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin alınması için kullanılabilen ve aile bütçesine katkı sağlayan Halk Kart uygulamasından Aralık ayında toplam 9 bin 712 kişi yararlandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarından birisi olan Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları kapsamında 6 bin 13 kişinin hesabına 300 lira, 3 bin 699 kişinin hesabına ise 500 lira olmak üzere, 9 bin 712 kişinin hesabına toplam 3 milyon 653 bin 400 lira yatırıldı.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara nakdi destek sağlanan Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları yeni yıl öncesinde hesaplara yatırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarından birisi olan Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları kapsamında 9 bin 712 kişinin hesabına toplam 3 milyon 653 bin 400 lira yatırıldı.

Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı günümüzde Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin aile bütçelerine katkı sunmaya devam ediyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde dar gelirli vatandaşlara nakdi destek sağladığı Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları yeni yıl öncesinde hesaplara yatırıldı.

Anlaşmalı yerel market ve bakkallarda temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin alınması için kullanılabilen ve aile bütçesine katkı sağlayan Halk Kart uygulamasından Aralık ayında toplam 9 bin 712 kişi yararlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulamalarından birisi olan Halk Kart’ın Aralık ayı tutarları kapsamında 6 bin 13 kişinin hesabına 300 lira, 3 bin 699 kişinin hesabına ise 500 lira olmak üzere, 9 bin 712 kişinin hesabına toplam 3 milyon 653 bin 400 lira yatırıldı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.