halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TÜRKİYE ŞAMPİYONU SPORCUDAN REKTÖR ARIÖZ’E ZİYARET

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 02.05.2024 - 17:47, Güncelleme: 02.05.2024 - 17:47 814 kez okundu.
 

TÜRKİYE ŞAMPİYONU SPORCUDAN REKTÖR ARIÖZ’E ZİYARET

Toros Üniversitesi Hemşirelik 1. sınıf öğrencisi Duhanur Şeker, Türkiye Üniversiteler Arası Şampiyonası’nda bilek güreşi branşında sağ ve sol kolda Türkiye birincisi oldu.

Toros Üniversitesi Hemşirelik 1. sınıf öğrencisi Duhanur Şeker, Türkiye Üniversiteler Arası Şampiyonası'nda bilek güreşi branşında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Sağ kolunda ve sol kolunda Türkiye birinciliği elde eden Şeker, spor yetenekleriyle üniversite camiasında gurur kaynağı oldu. Şampiyon sporcumuz Duhanur Şeker ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Nur Dinç, bu başarının gururunu yaşamak ve desteklerini sunmak için Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz'ü ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Arıöz, Duhanur Şeker'i tebrik ederek başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şeker ise, üniversitesini temsil etmenin ve bu başarıyı elde etmenin gururunu yaşadığını ifade etti. Toros Üniversitesi, öğrencilerinin sportif başarılarını desteklemeye ve teşvik etmeye devam ederken, Duhanur Şeker'in bu başarısı üniversite camiasında büyük heyecan ve mutluluk yarattı.
Toros Üniversitesi Hemşirelik 1. sınıf öğrencisi Duhanur Şeker, Türkiye Üniversiteler Arası Şampiyonası’nda bilek güreşi branşında sağ ve sol kolda Türkiye birincisi oldu.

Toros Üniversitesi Hemşirelik 1. sınıf öğrencisi Duhanur Şeker, Türkiye Üniversiteler Arası Şampiyonası'nda bilek güreşi branşında gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti. Sağ kolunda ve sol kolunda Türkiye birinciliği elde eden Şeker, spor yetenekleriyle üniversite camiasında gurur kaynağı oldu.

Şampiyon sporcumuz Duhanur Şeker ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Nur Dinç, bu başarının gururunu yaşamak ve desteklerini sunmak için Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz'ü ziyaret etti. Ziyarette, Rektör Arıöz, Duhanur Şeker'i tebrik ederek başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şeker ise, üniversitesini temsil etmenin ve bu başarıyı elde etmenin gururunu yaşadığını ifade etti.

Toros Üniversitesi, öğrencilerinin sportif başarılarını desteklemeye ve teşvik etmeye devam ederken, Duhanur Şeker'in bu başarısı üniversite camiasında büyük heyecan ve mutluluk yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.