halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

TOROSLAR, ATA’YI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDI

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.11.2023 - 14:40, Güncelleme: 10.11.2023 - 14:40 2209+ kez okundu.
 

TOROSLAR, ATA’YI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDI

Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde törenle andı.

Belediye personeli ve çevredeki vatandaşlar, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü belediye ana hizmet binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Töreniyle yad etti. Törene, geleceğimizin teminatı minik çocuklar da katıldı. Atatürk büstü önünde Belediye Zabıta ekiplerinin araçlarının sirenleriyle başlayan anma töreni, saatler 09.05’i gösterdiği anda iki dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile devam etti. Siren seslerinin duyulması ile birlikte araç sürücüleri de araçlarından inerek saygı duruşuna eşlik ederken, belediye önündeki bayraklar İstiklal Marşı okunurken yarıya indirildi.  
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde törenle andı.

Belediye personeli ve çevredeki vatandaşlar, bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü belediye ana hizmet binası önünde düzenlenen Çelenk Sunma Töreniyle yad etti. Törene, geleceğimizin teminatı minik çocuklar da katıldı.

Atatürk büstü önünde Belediye Zabıta ekiplerinin araçlarının sirenleriyle başlayan anma töreni, saatler 09.05’i gösterdiği anda iki dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile devam etti.

Siren seslerinin duyulması ile birlikte araç sürücüleri de araçlarından inerek saygı duruşuna eşlik ederken, belediye önündeki bayraklar İstiklal Marşı okunurken yarıya indirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.