halkalı escort bayanlar
SİTESOL1
SİTESAĞ1

ORMAN BÖLGE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GÜLNAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem (mersindesonhaber) - mersindesonhaber | 10.10.2023 - 16:42, Güncelleme: 10.10.2023 - 16:54 3294+ kez okundu.
 

ORMAN BÖLGE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GÜLNAR'DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam ve Ali Kişi, şube müdürleri, orman işletme müdürleri, fidanlık müdürü ve etüt proje başmühendisi katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda; Bölge Müdürü Yalçın açılış konuşmasında, “Çalışmalarımızda saygı ve disiplin en önemli prensibimizdir, çalışanlarımızla beraber ekip ruhu içerisinde olmalı ve tüm bölge müdürlüğü uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Gördüğümüz problemleri zamanında çözmeli, 2023 yılında çalışmalarımızda iyi seviyelerdeyiz, yıl sonunda da hedeflerimizin tamamına ulaşmalıyız. Gelecek yıl programlarının hazırlıklarına da şimdiden başlayarak mesleğimizin devamlılık ilkesine uygun hareket etmeliyiz. “Dedi. İşletme Müdürleri faaliyet konularına ilişkin, sunum yaparak ardından şube ve işletmelerin sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü. Bölge Müdürü Yalçın, bu zamana kadar gösterilen gayret için, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.
Gülnar Orman İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda 2023 yılı iş programları doğrultusunda yürütülen ormancılık faaliyetlerin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bölge Müdürü Mustafa Yalçın başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Fulin, Yaşar Yaman Sağlam ve Ali Kişi, şube müdürleri, orman işletme müdürleri, fidanlık müdürü ve etüt proje başmühendisi katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda;

Bölge Müdürü Yalçın açılış konuşmasında, “Çalışmalarımızda saygı ve disiplin en önemli prensibimizdir, çalışanlarımızla beraber ekip ruhu içerisinde olmalı ve tüm bölge müdürlüğü uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Gördüğümüz problemleri zamanında çözmeli, 2023 yılında çalışmalarımızda iyi seviyelerdeyiz, yıl sonunda da hedeflerimizin tamamına ulaşmalıyız. Gelecek yıl programlarının hazırlıklarına da şimdiden başlayarak mesleğimizin devamlılık ilkesine uygun hareket etmeliyiz. “Dedi.

İşletme Müdürleri faaliyet konularına ilişkin, sunum yaparak ardından şube ve işletmelerin sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

Bölge Müdürü Yalçın, bu zamana kadar gösterilen gayret için, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersindesonhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.